Πλέκω Χριστούγεννα Stockings

Posted by Jiky at 2:34 AM

Friday, January 1, 2010

Αν έχετε βαρεθεί με τη μονοτονία του μοτίβα και χρώματα του κάλτσες κάθε Χριστούγεννα, να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό αυτή τη σεζόν. Εδώ είναι Χριστούγεννα καρναβάλια με μερικές μοναδικές ιδέες τσιγγελακιών κάλτσες τα Χριστούγεννα.

* Σύμφωνα με τη νιφάδα χιονιού θέμα των Χριστουγέννων, μπορεί να έχετε τις κάλτσες αγκιστροβελόνας σας υφασμένα σε μπλε ναυτικό, γαλάζιο και λευκό, με μπλε ναυτικό κατά κύριο λόγο στο πτυχώσεις του χειροπέδες, κατά τον αστράγαλο και στο τακούνια. Λευκό και τυχαία ραβδώσεις τον γαλανό ουρανό μπορεί να σχηματίσει το σώμα. Το φως μπλε λωρίδες θα οδηγήσει στην επίδραση του νιφάδες χιονιού.
* Πλέκω κάλτσες Χριστούγεννα μπορεί να είναι εξατομικευμένη και ταλαντούχος σε φίλους. Για την προσωποποίηση, ίσως δεμένη το όνομα των φίλων σας κοντά στο χειροπέδες. Αυτό θα δανείσει μια πολύ ξεχωριστή νότα και ζεστασιά των αισθημάτων σας στην δώρο Χριστουγέννων.
* Το τακτοποιημένο κατακόρυφη cornrows υφαντά στον κελυφών χρωματιστές νήματα μπορούν να κάνουν πολύ νηφάλιος κάλτσες. Αυτό είναι αρκετά μια παραλλαγή από τους συνήθεις αυτούς που βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό.
* Αν δεν μπορείτε να σκεφτούμε κάθε μοντέλων, κάνει μια συνηθισμένη εκτροφής βελονάκι οποιουδήποτε χρώματος, το οποίο εσείς προτιμάτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να ραμμένα κουδούνια σε όλο τον κάλτσες, δένουν με ένα ταινία στα σύνορα κοντά στο χειροπέδες, ή να διακοσμήσει το με pinecones.
* Πλέκω δίνει σε όλους σας την ελευθερία να υφάνει σε οποιαδήποτε σχέδια on κάλτσες σας στην προτίμησή σας. Μπορεί να είναι είτε εικόνες που συνδέονται με τα Χριστούγεννα όπως το χριστουγεννιάτικο δέντρο, χιονάνθρωποι κ.λπ., ή κατοικίδια γάτα σας, μπορεί επίσης να είναι το κύριο μοτίβο για αυτό.

0 comments: