Δωρεάν Κάλτσες των δώρων Ραπτική Patterns

Posted by Jiky at 6:34 PM

Monday, January 4, 2010

Christmas κάλτσες φέρει ένα σημαντικό σχέση με τα παιδιά. Το καθήκον να προβαίνουν στις όμορφες και κομψό κάλτσες Χριστούγεννα χρειάζεται πολλή προσοχή.
Εδώ είναι μερικά ελεύθερα Christmas πρότυπα εκτροφής για ράψιμο όφελος σας. Η ελπίδα αυτή θα σας βοηθήσει να δώσουμε κάλτσες σας μια πιο κοσμείται ματιά.

* Μια εκτροφής φέρει το σχεδιασμό του Αϊ Βασίλη, ένα δείκτη με βάση λευκό χρώμα αν προσεκτικά και σε λεπτή εξετάζονται μπορεί να οδηγήσει σε ένα υπέροχο κομμάτι βιοτεχνίας. Santa σε κόκκινο και λευκό παραδοσιακές φορεσιές του με ορισμένα έργα μεταλλικών θέματα που θα δούμε θεαματικές. Ντουλάπα του πρέπει να πλεκτό σωστά σε αντιτιθέμενες χρώματα για ένα σαφή στόχο. A προτέρων ορθή σκίτσο θα σας παρέχει επιπλέον όφελος.
* Μια εκτροφής φέρει τον σχεδιασμό της Γεννήσεως, το σχεδιασμό Γεννήσεως έχει ένα θρησκευτική σημασία έτσι ιερότητα θα πρέπει να διατηρείται ενόσω διαλογή από νήματα χρώμα για το έργο. Φως χρώμα τα θέματα που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό και μεταλλικά νήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα καλύτερο εμφάνιση.
* Εφόσον είστε στο κλίμα που απεικονίζει την εικόνα του σκύλου συντροφιάς σας για την κάλτσες τότε μαζί με αυτό κάτι άλλο θα πρέπει να ράβονται για τη μεγαλύτερη επίδραση. Μαζί με το σκυλί πλέκει το ποσό των οστών σκυλί ότι το κατοικίδιό σας μπορεί να αισθάνονται ευτυχείς που βλέπουμε. Το χρώμα θα πρέπει να πάει με το ιστορικό της εκτροφής. Πολύχρωμες μεταξωτές κορδέλες μπορεί να εφαρμοστεί ως κολάρο σκύλου. Αυτό θα ενισχύσει την ομορφιά της εκτροφής.

0 comments: