Ροζ Χριστούγεννα Stockings

Posted by Jiky at 2:34 AM

Wednesday, January 13, 2010

Να είναι Χριστούγεννα ώρα ή οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου, Ροζ Χριστουγέννων Stockings παραμένει ένα καυτό φαβορί για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Όμως, ένα είναι πιθανό να βρει την καλύτερη συλλογή σε καταστήματα χειμώνες κατά την εν γένει και τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ιδίως για τον λόγο και μόνον ότι οι κάλτσες αισθάνονται πιο άνετα σε δροσερό κλίμα.

Ροζ, το χρώμα αποπνέει ζεστασιά και γαλήνη κατεβαίνει καλά με όλους ηλικίες. Παιδιά και νεογνά εξετάσουμε καλύτερα σε παστέλ αποχρώσεις σε σχέση σκοτεινότερο αποχρώσεις.

Στο μέτρο που οι ενήλικες θα αφορά, θα μπορούσαν να μεταφέρουν από κάθε χρώμα σε στιλ συνάδει με το χρώμα του το φόρεμα που επέλεξε ροζ, αλλά έχει δική του γοητεία. Είναι ένα errorous παραδοχή to λιμάνι την ιδέα ότι ροζ προορίζεται κυρίως για τα παιδιά όπως υποδηλώνει το όνομα, δηλαδή Μωρό ροζ. Σκοτεινότερες αποχρώσεις του ροζ, δεν μπορεί να μοιάζει ευτελής αν φοριέται με συγκρατημένη αποχρώσεις από ασπράδια, κρέμες και μπεζ.

* Ροζ από μόνο του είναι τόσο γλυκιά και χαλαρωτικό χρώμα ότι δεν θα απαιτούσε πολύ μεγάλο μέρος της για την όμορφη διακόσμηση it up.
* Όπως για ροζ Christmas Baby το Stockings, λίγα κουδούνια και κομψά κεντήματα με σχέδια από Santa, χριστουγεννιάτικα δέντρα και στεφάνια εξετάσουμε πολύ.
* Εφόσον θέλετε να δώσουν μια πιο αποκλειστική εμφάνιση και αίσθηση, επιλέγουν βελούδο ή άλλο μαλακό υλικό και ελαστικοποιημένων κοσμούν κορυφή της κάλτσες με γούνα μανσέτα έχοντας κατά νου τους συνδυασμούς χρωμάτων.
* Lace και επενδύσεις αγκιστροβελόνας οι ευφυέστερα και ευκολότερα να διατηρήσουν.
* Όσον αφορά τους ενήλικες αφορά ελαφρύτερα αποχρώσεις του ροζ είναι προτιμότερες. Αποφύγετε πάρα πολύ πέπλων ή lace στολίδια όπως φαίνονται υπερβολικές. Κατακαθίσει για τακτοποιημένο και κομψά σχέδια, εάν το επιθυμούν.
* Pink Christmas κάλτσες για ενήλικες εξετάσουμε καλύτερα όταν έχουν ένα καθαρό τελείωμα. Ροζ Stockings Velvet είναι αυστηρά μη.

0 comments: