Christmas Disney Stockings

Posted by Jiky at 2:34 AM

Saturday, January 2, 2010

Disney Χριστούγεννα Stockings
A Disney Χριστούγεννα βόσκησης μπορεί να είναι ένα τέλειο δώρο για το παιδί σου που θα θησαυρός όλη τη ζωή του. Δεν είναι μόνο να τα χαρίσματα της πυκνότητας αλλά και να εκτροφής ίδια αγαπημένα.

Κάθε παιδί αυτές μέρα είναι ένας ανεμιστήρας Disney τόσο επιλέγοντας έναν κίνητρο για την αποθήκευση το παιδί θα ήταν εύκολο αν γνωρίζετε ποιο είναι το αγαπημένο χαρακτήρα του Disney.

Των ταινιών του Disney μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σαν θέμα για τη διακόσμηση των αποθεμάτων δεν είναι μόνο οι χαρακτήρες. Δεν είναι μόνο τα παιδιά που είναι λάτρης του Disney είναι οι ενήλικες ενδιαφέρονται εξίσου στην Disney.



Πραγματοποίηση Disney Χριστούγεννα Stocking
# Getting μετάξι νήματα για κέντημα οι αριθμοί θα ήταν χρήσιμο. Δημιουργήσετε ένα γραφικό σκηνικό με τη χρήση κρυστάλλων για τα αστέρια και μπάλες glittery για Moon, αν δεν είναι πρόθεση κέντημα στο σύνολό γραφική φωτογραφία σαν φεγγαρόφωτη Κάστρο ή τα παρόμοια.

Αν # θέλετε να κρατήσετε το απλό αλλά αποκλειστικά, στολίζουν τις χειροπέδες των κάλτσες με ραφή μία αισθητή, σατέν, appliqué βελούδο ή αγκιστροβελόνας χειροποίητα του χαρακτήρα Disney για αυτό.

# Να βελούδινο ανάγλυφο σκηνικό για τις Disney χαρακτήρων σας.

# Δανείστε μια πιο δραματικό δείτε τα κεντητά ποσό τονίζοντας των ματιών με κρύσταλλα. Θέματα από ταινίες όπως Cinderella, Χιονάτη και επτά νάνοι, Aladdin μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κοσμούν τις κάλτσες.

Αγοράζοντας Disney Χριστούγεννα κάλτσες
Υπάρχουν μεγάλες περιοχές των Disney Χριστούγεννα βόσκησης, ευρέως διαθέσιμες στα καταστήματα, αλλά και σε απευθείας σύνδεση. Κιτ είναι διαθέσιμα για την πραγματοποίηση των Disney Χριστούγεννα κάλτσες οποία ακόμη ένα παιδί μπορεί να χρησιμοποιήσει. Αναζητώντας, παράλληλα, για την τέλεια Disney Χριστούγεννα αποθήκευση για το παιδί σας να ανακαλύψετε ακριβώς το παιδί σας και να καταλήξετε την αγορά ενός Disney Χριστούγεννα εκτροφής για τον εαυτό σας με το χαρακτήρα της επιλογής σας κεντημένος αυτό. .

0 comments: