Δωρεάν Πλεκτά Κάλτσες των δώρων Patterns

Posted by Jiky at 2:34 AM

Wednesday, January 6, 2010

Αν έχετε βαρεθεί με τις συνήθεις ελεύθερης βόσκησης Πλεκτά Μοτίβα τα Χριστούγεννα και το πλέξιμο τα βιβλία δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν παραγωγικός, εδώ είμαστε, να σας δώσει μερικές εύχρηστο προτάσεις που θα μπορούσαν να είναι η προτίμησή σας. Αν έχετε κουραστεί από προσεκτικά τα τεράστια corpus των σχεδίων που είναι διαθέσιμες on-line, ακολουθήστε

δική διαίσθησή σας και επιλέγουν μορφές που μοιάζουν καταπραϋντικό στα μάτια σας, αντί να επιλέγουν μορφές που μπορεί να μοιάζει περίτεχνο τρόπο, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να εφαρμοστούν στην πράξη. Αρχάριο Knitters δεν πρέπει ποτέ να επιχειρήσει πολύπλοκα σχέδια κατά το πρώτο πάει. Ίσως απλώς καταλήξετε μπέρδεμα πάνω the σύνολο Stocking. Έτσι, κρατήστε το γλυκό και απλό. Πάρα πολύ διακόσμηση θα μπορούσε να φανεί κολλώδες.

* Αν θέλετε Stocking σας για να δείτε αφράτο και άνετο χρήση ογκώδες νήματα και βελόνες μεγάλο.
* Χρησιμοποιήστε φθαρεί νήματα εάν σκοπεύετε να δώσετε μια αντίκα αφή.
Θα πρέπει * να αποκτήσουν βασικές γνώσεις πλεκτική και crocheting πριν να ξεκινήσουν την αποστολή να δημιουργήσει ένα κομμάτι στολισμένος. Κρατήστε μπαμπού, διπλό καρφώθηκε, καρίκωμα βελόνες, Κλείδωμα Στιτς Δείκτες και πλέκω αγκίστρια κοντά στο χέρι.
* Μόνο αν συμβεί θα εμπειρογνώμονα Knitter, απόπειρα μοτίβα που συνεπάγεται εναλλαγή πλέκω και νήματα Συνενώσεις. Scalloped and πλέκω μπορντούρες ματιά τακτοποιημένη και όμορφη.
* Μην τον εαυτό σας να περιοριστεί το κλισέ floral και μοτίβων των φυτών. Εφευρίσκουν δική σας σχέδια από πλέξιμο Pokemon και η Disney χαρακτήρες και να δει το παιδί σου ακτινοβολούν με χαράς.
* Settle για μία μόνο πτυχή νήματα αν θέλετε να είναι φως και ευάερο. Για ένα ζεστό και άνετο αισθάνονται διπλά σκέλη λειτουργούν καλά.
* Επαναφορά πίσω στις ημέρες του παρελθόν. Παραδοσιακά πρότυπα δεν βγαίνουν της μόδας. Δοκιμάστε τα χέρια σας στο Vintage Πλεκτά πρότυπα.

0 comments: