Χριστούγεννα Με την Kranks

Posted by Jiky at 6:34 PM

Tuesday, January 26, 2010

Christmas With The Kranks »είναι ένα κόμικ ταινία σε σκηνοθεσία Joe Roth, για τα Χριστούγεννα που πήρα κυκλοφόρησε το 2004. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Jamie Lee Curtis και Tim Allen βασίζεται στην ιστορία Παράκαμψη Χριστουγέννων από τον Ιωάννη Grisham.

Η ιστορίας είναι σχετικά λίγα, Λούθερ krank (Τιμ Αλεν) και Νόρα krank (Τζέιμι Λι Κέρτις), που αποφασίζει να ξεφύγουμε από την Χριστουγεννιάτικη ασήμαντα πράγματα και να σβήνει σε ορισμένες τροπικές τόπος για διακοπές, καθώς η κόρη τους δεν θα είναι στο σπίτι τα Χριστούγεννα . Εξαιτίας αυτού, θα αποφύγουμε τη δημιουργία χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και να κάνουν τις διακοσμήσεις Χριστουγέννων για το σπίτι τους.

Η κατάσταση χειροτερεύει όταν Λούθερ krank αρνείται να θέσει φωτισμένο ψυχρός χιονάνθρωπο του στο rooftop. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την οργή των γειτόνων από δρόμο τους? The Hemlock οδό φημίζεται για την χιονάνθρωπο και έχει κερδίσει πολλά και διαγωνισμούς που διεξάγονται από τις τοπικές εφημερίδες. Αυτή η μάχη μεταξύ των Kranks και τους γείτονές τους να απειλεί την αρμονία της κοινότητας και, φυσικά, το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ξαφνικά, Λούθερ και η Νόρα λαμβάνει Karnk τηλεφώνημα από την κόρη τους Μπλερ, κατά την οποία, η κόρη δηλώνει ότι σχεδιάζει να έρθει πράγματι οίκον για τα Χριστούγεννα. Αυτό δημιουργεί μια μεγάλη καταστροφή, με την Kranks σχέδια πρέπει να αλλάξει το δικαίωμά διακοπές τους πριν από την αργία. Τώρα, έχουν μικρότερο από είκοσι τέσσερις ώρες να τους πάρει και τους γείτονές τους στην Hemlock οδό πίσω στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

0 comments: