Sew Χριστούγεννα Stockings

Posted by Jiky at 2:34 AM

Thursday, January 14, 2010

Sew Χριστούγεννα Stockings
Ψάχνετε μέσω εκατοντάδες των κάλτσες σε αναρίθμητους καταστήματα αλλά κανένας από αυτούς δεν φαίνεται να να έχοντας ότι άκρη οποίο είστε είναι μανιωδώς ψάχνετε για; Μην να απογοητευμένος. Εδώ είμαστε, εσείς παρέχοντας με λύσεις, οποίες είναι δεσμεύονται να εργασία αναρωτιέται για εσάς.

Ιδέες Στις Sewing Χριστουγέννων Stockings
Εάν τείνετε περισσότερο σχετικά δίνοντας εξαερισμός να δημιουργικότητα σας, θα μπορούσατε ράβω πράγματι δική Χριστουγέννων Stockings σας, δανείζουν μια καλλιτεχνική αφή του υπέβαλε διακοσμώντας το με δική σχεδιάζει σας και υπερήφανοι σε φορώντας εσείς. Εάν συμβεί να είναι μεταξύ τους λίγους οποίοι έχουν μια γοητεία για ραμμένη Stockings, έχουμε καλές ειδήσεις too. Έτοιμες Sew Χριστουγέννων Stockings είναι επίσης διαθέσιμες στα καταστήματα, οποία θα σίγουρα εξυπηρετούν να απαιτήσεις και γούστα σας.

* Είμαστε τρόπος υπερβολικά εξοικειωμένοι με πλεκτό Stockings. Εξευρεθεί διαφορά αυτό Χριστούγεννα επιλέγοντας για Sew Χριστούγεννα Stockings. Rack μυαλά σας να εφεύρουν νέα σχέδια και μοτίβα. Εξερευνήστε με διαφορετικά υφάσματα και ποικίλη υφές, όπως αυτά είναι πεμπτουσία των πρώτες ύλες για ισχίο Sew σας Χριστούγεννα Stockings φέτος.


* Επιλογή κατάλληλο παλέτα χρώμα είναι πολύ σημαντικό. Αντιθέσεις χρώματα είναι τα συνήθη στοιχήματα. Εάν είστε τολμώντας αρκετά αναπληρωματικό φωτεινά και την παστέλ αποχρώσεις διατήρηση κατά νου ότι αυτά αλληλοσυμπληρώνονται.


* Όσον υφές, αισθάνονται και υφάσματα είναι ενδιαφερόμενες λίγη των πειραματισμός θα ήταν κάνουμε περισσότερα καλό παρά βλάβη. Τσόχες, μπροκάρ, fleece,, βελούδα και Satin είναι οι συνηθέστερα χρησιμοποιούνται υλικά.


* Σατέν, αλυσίδα και ψαροκόκαλο βελονιές είναι ιδανικά για καθορισμό των περιθωρίων ενώ το σώμα και το μανσέτες βλέμμα όμορφος εάν embellished με appliqués, κορδόνια και φως μοτίβα.


* Για μια πιο deluxe ματιά, γραμμή το μανσέτα με γούνα και συμπληρώστε αρχικά σας χαραγμένο στην μανσέτα με χάντρες, πούλιες και κρύσταλλοι ή απλά επισυνάψετε pompoms και φούντες να δανείζουν μια πιο παιχνιδιάρικο ματιά.

0 comments: