Χριστουγεννιάτικο Μουσικά Plays

Posted by Jiky at 6:34 PM

Saturday, January 30, 2010

Χριστουγεννιάτικο Μουσικά Plays
Χριστούγεννα Μουσικά Plays τα Χριστούγεννα Plays συνοδεύεται με μεγάλη μουσική. Μουσικά όργανα όπως κιθάρα, πιάνο ή συνθεσάιζερ προσθέτει επιπλέον γοητεία στο Χριστουγέννων παίζει.

Κατάλογος των Χριστουγέννων αναπαραγωγή Ιδέες
Οι Σύγχρονης χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα περιλαμβάνεται σε κάθε πράξης των Χριστουγέννων Μουσικό Plays. Δίνονται παρακάτω είναι ένας κατάλογος των γνωστών Χριστούγεννα Μουσικά Plays:

Ένα κομμάτι των Χριστουγέννων

Αυτό είναι ένα Χριστουγεννιάτικο Μουσικά παίξει για τα παιδιά. Το έργο περιέχει 4 παραδοσιακά κάλαντα και 4 πρωτότυπο σύγχρονη χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Κάθε τραγούδι περιλαμβάνει σναπς, stomps, χειροκροτήματα, προτάσεις και νοηματική γλώσσα ή μέσα ρυθμό που περιλαμβάνονται στις φιλοξενούμενων πιάνο. Ένα κομμάτι ύφασμα είναι το κύριο κοντά σε αυτή μουσική Χριστούγεννα. Joseph αναδιπλώνεται το ύφασμα γύρω Mary έτσι ότι μπορούν να κρατήσουν ζεστό. Το καλύτερο κομμάτι των Χριστουγέννων είναι ο Σωτήρας, αυτός ο οποίος γεμίζει τη ζωή μας με αγάπη, χαρά και ελπίδα.

Σημεία των Χριστουγέννων

Αυτό είναι ένα προσχολικής Χριστούγεννα μουσική παίζουν. Μια ομάδα παιδιών θέτει την χριστουγεννιάτικη ιστορία μέσω Χριστουγέννων σημεία. "Δεν κενής», «Ησυχία, παρακαλώ", "Follow the Star», και «Βοήθεια Wanted" σημείο το δρόμο για την φάτνη στη Βηθλεέμ, γιορτάζουμε την υπόσχεση σημάδι ενός δηλαδή σωτήρα »ένα μωρό τυλιγμένο σε ύφασμα και βρίσκεται σε μια φάτνη« Σημεία των Χριστουγέννων περιλαμβάνει σύγχρονα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, φιλοξενούμενων πιάνο με χορδές κιθάρας.

Έλεγχος δύο φορές

Αυτό είναι διασκέδαση γεμάτη Χριστούγεννα Μουσικό παιχνίδι όπου καθένας στην χριστουγεννιάτικη ιστορία έχει μια λίστα ελέγχου και είναι όλα Ελέγχοντας το δύο φορές. Mary και Joseph χρήση κολλώδεις σημειώσεις για να παρακολουθήσετε τι σε πακέτο για το ταξίδι τους στην Βηθλεέμ οι άγγελοι ελέγξτε τα πράγματα που χρειάζονται για μια επερχόμενη συναυλία και οι σοφοί συλλογή star-ατενίζοντας τον εξοπλισμό που θα τους οδηγήσει όλους να το νεογέννητο σωτήρα. Αυτή η μουσική Χριστούγεννα περιλαμβάνει σύγχρονα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

0 comments: