Πλέξιμο Christmas Stockings

Posted by Jiky at 6:34 PM

Saturday, January 9, 2010

Γιατί να εγκατασταθούν για μία τακτική αποθήκευση Christmas πότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέλειο δώρο οικογενειακό κειμήλιο για ένα παιδί ή ένα εγγόνι; Christmas Απόκριες έχει έχεις στυλ για πλέξιμο Christmas καλσόν από την κλασική με τη σύγχρονη ζωγραφισμένα στο χέρι από κορυφαίους σχεδιαστές ώστε ράψιμο ικανότητες σας φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

* Εκδόθηκε στις βαθυκόκκινο και μαύρο με πινελιές της κρέμας, ο χιονάνθρωπος Κάλτσες των δώρων 6,5 μέτρα "πλάτους 12,5" καιρό. Είναι κατασκευασμένα από 100% λανολίνη πλούσια από μαλλί Maine. Stocking χρώματα είναι διαθέσιμα Cranberry, Spruce Heather, υπολοχαγός Πρόβατα Γκρέι.
* Το Aran Χριστουγέννων Stocking είναι πλεκτά in 3 ουγκιά 4 κελυφών χρωματισμένα νήματα. Είναι 14 "καιρό. Έρχονται σε διαφορετικές ποικιλίες και όλοι οι χρώματα των Χριστουγέννων. Τα σχέδια διαφέρουν σημαντικά από τη λαϊκή Santa Claus to Winnie the Pooh to Tweety και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
* Πλεκτομηχανές Μοτίβα όπως το δέντρο, σκίουρος και τα 3 Σοφών για σας είναι να εργάζονται σε ζέρσευ λήγει σε μια δεμένη σειρά. Σχήμα το τακούνι και toe. Για την τσόντα φτέρνα, αλλαγή σε διπλό τόνισε βελόνες και έναρξη καταμέτρησης σειρές.
* Boot σχήμα Κάλτσες γίνει σε κόκκινο και λευκό έχει εργαστεί σε διπλά σκέλη του νήματος ολόκληρη. Ξεκινήστε με το boot-top και να κινηθούν προς την ταρσού, πόδια και τη γλώσσα.

0 comments: