Τέσσερις Βασίληδες Movie Preview

Posted by Jiky at 10:34 AM

Tuesday, January 19, 2010

Όπως περιμένουμε για τις διακοπές των Χριστουγέννων, Hollywood ντους για μας ένα φάσμα Χριστούγεννα ταινίες. Από Santa για Grinch, από χαρά οικογένειες να κακό stepmothers, το βλέπουμε όλα σε αυτές τις κινήσεις των Χριστουγέννων.

Περιόδου διακοπών Φέτος θα είχε επίσης πολλά στο κατάστημα για λάτρεις ταινία. Ας ρίξουμε μια κρυφοκοιτάζει σε μία ταινία Χριστούγεννα που είναι καθιστώντας πολύ θόρυβο αυτή την εποχή του έτους ...

Τέσσερις Βασίληδες Storyline Έχετε ακούσει για διαζύγιο και τα Χριστούγεννα μαζί; Ενώ δίνει (ας ελπίσουμε!) κάποια ειρήνη στον διαχωρισμό ηλικίας, το θέμα της διαζύγιο έχει το δικό παρενέργειές της. Διαζύγιο φέρνει μια εντελώς νέα δίλημμα για τα παιδιά της οικογένειας - Με ποιόν να επισκεφθεί τα Χριστούγεννα;

Είστε σίγουροι πρέπει να επισκεφτείτε τους γονείς σας τα Χριστούγεννα; - Είναι το ερώτημα. Εμπιστευτείτε μας, αν δεν επισκεφτείτε, είστε καταδικασμένοι για όλη τη διάρκεια ζωής σας. Ρις Γουίδερσπουν και Βινς Βον, προφανώς, είναι αρκετά ενημερωμένες για τις συνέπειες και έρχεται την τρέλα να φτάσει, χαιρετίσω, και να πληρούν τους γονείς τους στις ημέρες των Χριστουγέννων.

Αναρωτιέστε τι μιλάμε; «Τέσσερις Βασίληδες,« a New Line Cinema και Spyglass ψυχαγωγικών ταινιών, δείχνει ακριβώς το πράγμα πολλοί από εμάς αντιμετώπισαν τα Χριστούγεννα. Τις συνομιλίες «Τέσσερις Βασίληδες» για ένα οικείο πόνο που Kate (Reese) και Μπραντ (Βινς) περνούν προσπαθώντας να επισκεφθεί κάθε τέσσερα γονείς τους - όλα διαζευγμένοι και ξαναπαντρεύτηκε. Χριστούγεννα καθίσταται καταστροφή τους προσπαθεί να διαχειριστεί την επίσκεψη τέσσερα διαφορετικά νοικοκυριά.

Είναι ακόμα άγνωστο πόσα καταστροφής Χριστουγέννων τους αποδεικνύεται. Ενώ οι διακοπές είναι όλα σχετικά οδυνηρές και τη διασκέδαση, κακή Κέιτ και Μπραντ βασανίζονται προσπαθεί να κρατήσει τους γονείς τους ευτυχισμένη. Μόνο αν είχαν δύο οικογένειες να επισκεφθείτε - ahh, τον πόνο.

Πρωταγωνιστές της Τέσσερις Βασίληδες Ταινία Είναι μια αναμονή και παρακολουθώ για αυτή ρομαντική κομεντί που προβλέπεται να τεθεί το Νοέμβριο. Πλην Βινς Βον και Ρις Γουίδερσπουν, το cast της ταινίας περιλαμβάνονται, επίσης, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Σίσι Σπέισεκ, Dwight Yoakam, και η Μαρία Steenburgen.

0 comments: