Knitting Pattern Κάλτσες για τα Χριστούγεννα

Posted by Jiky at 2:34 AM

Sunday, January 10, 2010

Τί είδους των αποθεμάτων που σκοπεύετε να "κολλάει" από την καμινάδα για Αϊ-Βασίλη; Καταργήσουμε με το συμβατικό κόκκινα και λευκά μία αυτή εορτών και να προσθέσετε την προσωπική αφή της. Ποιος καλύτερος τρόπος να φέρει στο ότι μοναδική αίσθηση του να μεριμνήσει για τη πλεκτό με τα πρότυπα της αρεσκείας σας;

Σας επιτρέπει να δούμε σε μερικά του Πλεκτομηχανές μοτίβο για τα Χριστούγεννα κάλτσες.

* Εάν θέλετε να έχετε ένα παραδοσιακό μοτίβο διατυπώνονται για κάλτσες Χριστουγέννων σας, το ιδανικό μοτίβα θα ότι των μικρών έλατα και πεύκα, η αρκούδα, τρενάκια, ταράνδους, χιονάνθρωποι, ο άνδρας μελόψωμο, κουνιστό άλογο, έλκηθρο και κουδούνια
* Αυτό εορταστική σεζόν? Ενσωματώσει την mood διακοπών σε το κάλτσες. Το πνεύμα των ελευθερία είναι βρέθηκαν σε πλεκτό μοτίβα του ελαφιών λειτουργίας στον ουρανό νύχτα πάνω την καμινάδα, ή με το σχεδιασμό της χιονάνθρωπο με πραγματική φουλάρι στην λαιμό του και μια μικρογραφία σκούπα στο χέρι του. Τα πουλιά τσιτσίρισμα στην καμινάδα μπορεί επίσης να να είναι ιδανικό να χαρακτηρίζει την ευτυχισμένη διάθεση.
* Is μουσική πάθος ή ιστιοπλοΐα σας μέσω του κύματα χόμπι σας,, ας να να είναι patterned στο κάλτσες Χριστουγέννων σας. Το μαύρο και άσπρο πλήκτρα του πιάνου και των σημειώσεις της ένα κομμάτι μπορεί να χαρακτηριστικό γνώρισμα ως μοτίβα. Τις βάρκες ιστιοπλοΐα ή η ιππασίας άλογα θα επίσης είναι αρκετά ελκυστικά σχέδια.
* Τι καλύτερα τρόπος να εξατομικεύσετε παρά να αποτύπωμα όνομά σας σχετικά την αντικείμενο; Μπορείτε κάνετε ακριβώς ότι από getting όνομά σας κεντημένο ή πλεκτό στην πλεκτό μοτίβα εκτροφής Χριστούγεννα.

0 comments: