Η ιστορία των Χριστουγέννων κάλτσες

Posted by Jiky at 6:34 PM

Thursday, January 7, 2010

Χριστούγεννα Stockings αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των Χριστουγέννων παραδόσεις Holiday. Το έθιμο των δώρων Χριστούγεννα κάλτσες, ως Χριστουγέννων ή διακοπών δώρα δεν είναι πρόσφατη εξέλιξη. Έχει είχαν ένα μεγαλύτερη γενεαλογία παρά μπορούμε μπορούμε ποτέ σκεφτείτε της. Πώς Χριστούγεννα Stockings ήρθαν να θεωρούνται ως ένα καυτό φαβορί είναι τυλιγμένη στο μυστήριο.

Μύθοι και παραμύθια εξηγώντας την προέλευση των Χριστουγέννων Stockings είναι πολλές. Όμως, η πλέον αποδεκτή θρύλος πάει κάπως έτσι.

A Kind ευγενής και της Santa Clause
Μια ευγενής είδος διασπαθίζονται όλο τον πλούτο και την περιουσία του, όταν η σύζυγός του έληξε λόγω ασθενείας και τον άφησε τρία κορίτσια. Έτσι αξιολύπητο ήταν κατάστασή του, που είχε να προχωρήσουμε σε εξοχικό σπίτι ένα χωρικό και ζήσει τη ζωή της αθλιότητας. Έκανε δεν καν έχουν αρκετή λάφυρα να αποκτώ κόρες του παντρευτεί.
Άγιος Βασίλης


Γενναιόδωρη όπως ήταν, Αγίου Νικολάου αποφάσισε να τους βοηθήσει, αλλά ανώνυμα. Ένας νύχτα αυτός rode μέχρι σπίτι τους και έχοντας ανακάλυψε ότι όλες είχαν κοιμήθηκαν, έριξε ήσυχα τρεις θυλακίων χρυσού κερμάτων καθορισμό των καμινάδα και εκφορτώνονται στην κάλτσες ότι η κορίτσια είχε κρέμασαν συσταθεί από τις εστία. Το επόμενο πρωί οι κόρες είχαν περιχαρής με τα χρυσά νομίσματα που βρέθηκαν στο εσωτερικό κάλτσες τους, καθώς ήταν επαρκής αρκετό για να παντρευτούν και έζησαν καλά κι εμείς καλύτερα.

Ακόμη και σήμερα τα παιδιά όλου του κόσμου γιορτάζουν σήμερα με απαγχονισμό κάλτσες τους κοντά στο τζάκι. Οι περισσότερες χώρες ακολουθούν παρόμοιους παραδόσεις με μικρές παραλλαγές. Στη Γαλλία και την Ουγγαρία, παιδιά διατηρούν τα παπούτσια τους από την εστία ή για την windowsill? Της Ολλανδίας που στοίβα τα παπούτσια τους με σανό και καρότο για το άλογο του Sintirklass.

Έτσι, παιδιά, μην ξεχάσετε να κρεμάσει κάλτσες σας από την εστία, για σας ποτέ δεν ξέρεις τι ευλογία σας στη μεταμφίεση θα είναι σαν.

0 comments: