White Christmas Movie

Posted by Jiky at 2:34 AM

Wednesday, January 20, 2010

Λευκά Χριστούγεννα είναι μια ταινία που προέκυψε το 1954. Συντονιστείτε σε αυτή Χριστούγεννα με μερικούς από τη φημισμένη ταινίες, οικόπεδο γραμμές τους και τη σύγχρονη δημοτικότητα που απολαμβάνουν. Christmas Carnivals είναι εδώ με όλα τις πληροφορίες για την ταινία White Christmas.

Το τραγούδι Λευκό Χριστούγεννα είναι χωρίς αμφιβολία τα πιο γνωστά και δημοφιλή όλων φορές. Η μουσική και στίχους για το White Christmas ήταν γραμμένο από Irving Βερολίνο το 1942. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Michael Curtis από το έργο Paramount Pictures-station.

Μετά την αναχώρηση του στρατού μετά από WWII, Bob Wallace και Phil Davis ομάδα του για μια κορυφαία τραγούδι-και-όπου πράξη χορού Davis παίζει προξενητής και εισάγει Γουάλας σε ένα ζευγάρι όμορφες αδελφές (Betty και Judy), οι οποίοι έχουν επίσης ένα τραγούδι και χορό - πράξη στο κατάστημα. Όταν Betty και Judy ταξιδεύουν στο Βερμόντ να εκτελέσει για μια εκπομπή Χριστουγέννων, Wallace και Davis συνέχεια, για να διαπιστώσουμε ότι ο πρώην διοικητής τους, Γενική Waverly, είναι ο ιδιοκτήτης καταθέσει. Σειρά ρομαντική ανάμιξη διαδεχθεί ως καλλιτέχνες προσπαθούν να βοηθήσουν τη Γενική.

Εκπεφρασμένων περιλαμβάνει Crosby και Μπινγκ Danny Kaye σε δύο ρόλους οδηγήσει, με τη Rosemary Clooney και Βέρα Έλεν ως αδελφές. Η «Sisters" πράξη κωμωδία που Μπινγκ και Danny εκτελούν δεν υπήρχε αρχικά στο σενάριο. Είχαν clowning κοντά στο σύνολο και ο διευθυντής θεώρησε ότι ήταν το αστείο ότι κρατείται. Μάθετε τα πάντα για White Christmas Movie τα Χριστούγεννα Αποκριές.

0 comments: