Felt Κάλτσες των δώρων Kit

Posted by Jiky at 10:34 AM

Sunday, January 3, 2010

Baby Stockings
Η κωδώνισμα του καμπάνες και την οσμή των νωπών πεύκης, προαναγγέλλει την άφιξη των Χριστουγέννων. Είναι ώρα για γιορτές, με την επανένωση της οικογένειας, ζεστή πυρκαγιές, οι μεγάλες γιορτές και γλέντι! Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα είναι η πιο σημαντική πτυχή της την περίοδο των εορτών. Μείωση του διακοσμήσεις από τη σοφίτα, αγορών για νέα, θέση μέχρι το δέντρο τα Χριστούγεννα και Stringing τα φώτα, όλες περιλαμβάνουν την εικόνα και ήχο των Χριστουγέννων.

Για τα παιδιά κυρίως, Χριστούγεννα μέσα δώρα. Τα Χριστούγεννα είναι ελλιπής δεν Christmas κάλτσες και τα καλούδια που αποθηκεύονται στο. Η συγκίνηση της ανάρτηση των αποθεμάτων και την πρόβλεψη του τι εκπλήξεων Santa χάθηκε, είναι μία γλυκιά ανάμνηση παιδική ηλικία. Γιατί να μη δοκιμάσετε κάτι το διαφορετικό και κάνουν το παιδί σου έναν εκτροφής Χριστούγεννα με την βοήθεια του σετ εκτροφής Χριστούγεννα διατίθενται στην αγορά. Felt Χριστούγεννα κιτ εκτροφής είναι πολύ δημοφιλές και έρχονται σε διάφορες μορφές.

Χριστούγεννα Stocking Kits
Μπορείτε να βελονιά τώρα το δικό σας εκτροφής Χριστούγεννα με τη βοήθεια διαφόρων κιτ αποθήκευση Χριστούγεννα διατίθεται στην αγορά,. Την ένταση της εκτροφής δική σας, είναι κάτι που προσθέτει με το πνεύμα του εορτασμού των Χριστουγέννων. Αυτό αποτελεί μέρος της προετοιμασίας τους για τα Χριστούγεννα, το οποίο αναγγέλλει την άφιξη της την περίοδο των εορτών. Τα πακέτα έρχονται με διάφορες εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένης πρότυπο και αξεσουάρ να διακοσμήσετε, να μην ξεχάσουμε τις οδηγίες, θα σας βοηθήσουν να το θέσω μαζί. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε κάλτσες σας, απλά μετά εξατομικευμένες οδηγίες του "."

Κεντήματα κιτ αποθήκευση των Χριστουγέννων, σταυροβελονιά κάλτσες Χριστουγέννων και αισθάνθηκε Christmas κιτ εκτροφής είναι μερικά από δημοφιλείς τύπους που μπορείτε να δοκιμάσετε. Φοβάσαι κεντήματα; Να μην ανησυχείτε τα κεντήματα πρότυπα εκτροφής Χριστούγεννα είναι εύκολο να ακολουθήσουν και μπορείτε να εκπλήξει ακόμη και την οικογένειά σας με εργόχειρα σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τον καμβά Christmas κεντήματα μοτίβο κάλτσες.

Τύποι Felt Κάλτσες των δώρων Kit
Baby Stockings
Μια αισθητή Χριστούγεννα κιτ εκτροφής είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Το μαλακό υλικό βελούδινο προσθέτει ζεστασιά του πνεύματος των Χριστουγέννων. Πηγαίνουν τις ημέρες, όταν χρησιμοποιήσατε για να κολλάει πεδιάδα κόκκινο κάλτσες. Τώρα μπορείτε να υφαίνουν το αγαπημένο σας σχέδιο για την αισθητή κάλτσες για τα Χριστούγεννα. Οι περισσότερες από τις αισθητές κιτ εκτροφής έρχονται εφοδιασμένα με πρότυπο σχεδιασμού, είναι η σφραγίδα συχνά για την ύλη. Επίσης περιλαμβάνονται οι πούλιες, χάντρες, πολύχρωμα νήματα και άλλα αξεσουάρ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες και έχετε το δικό σας εξατομικευμένο κάλτσες Χριστούγεννα έτοιμος!

Υπάρχουν αρκετές Χριστούγεννα αποθήκευση μοντέλων για να διαλέξετε. Μερικά από τα δημοφιλή αισθάνθηκε Χριστούγεννα εκτροφής μοντέλα κιτ είναι:

* Μπορείτε να πάρετε ένα δαμάσκηνο ζάχαρης κιτ νεράιδα, η οποία διαθέτει ένα ποσό μπαλαρίνα χορό. Γύρω από το σχήμα είναι καραμέλες, cupcakes and gingerbreads. Αυτό είναι σίγουρα ένα νοστιμότατο ζωικού κεφαλαίου για τα Χριστούγεννα!

* Είναι το παιδί σας αρέσει των πτηνών; Τότε γιατί να μην προβεί σε Patridge σε ένα πρότυπο δέντρο για αυτά τα Χριστούγεννα της; Ο απαγχονισμός χρυσή αχλάδια (επιτυγχάνεται με ραφή χρυσή κλωστή) προσθήκη σπινθήρισμα σας να παρουσιάσει.

* Τι λες για ένα βικτοριανό σπίτι, διακοσμημένο με πραγματικό φώτα Χριστουγέννων; Παίρνετε σφραγίζονται τσόχες και 20 σαφής φώτα. Παρεμβυσμάτων από πίλημα Christmas κιτ εκτροφής επίσης περιέχει κλωστή κεντήματος, πούλιες χάντρες και τα δύο βελόνες. Δύο μπαταρίες συμπεριλαμβάνονται για τα φώτα. Αυτό είναι ένα μοναδικό εκτροφής Χριστούγεννα που είναι βέβαιος να προσθέσει μια λάμψη σε εορταστικές εκδηλώσεις σας.

* Δημιουργήστε ξανά μια σκηνή και το ψήσιμο στρατόπεδο καραμέλες, με τη μαύρη φωτιά φέρει αισθητά Χριστούγεννα κιτ εκτροφής. Αυτό είναι ένα εύκολο να ζωικού κεφαλαίου το οποίο ενσωματώνει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αυτή είναι μια αισθητή appliqué εκτροφής.

* Ένα λευκό Χριστούγεννα, με νιφάδες χιονιού και ευθυμία καθώς δημιουργείτε χιονάνθρωπο σας? Είναι το ιδανικό σας τα Χριστούγεννα; Εάν ναι, αυτό μπορεί να αντανακλάται στην κατοχή σας τα Χριστούγεννα επίσης. Μια νιφάδα χιονιού θέμα χιονάνθρωπος για τα Χριστούγεννα εκτροφής σας τέλεια συγχαρητήρια λευκό Χριστούγεννα. Πηγαίνοντας για τα Χριστούγεννα διακοπές δίπλα στη θάλασσα; Μπορείτε να το μεταφέρετε μαζί σας υπενθυμίσω σπίτι.

* Χριστούγεννα είναι ολοκληρωμένη εάν δεν Σάντα, έτσι πώς για ένα σχέδιο φέρει Santa για τα Χριστούγεννα αποθήκευση σας; Διαθέτει φέρει, φορώντας κόκκινα και λευκά στολή Αϊ-Βασίλη, ανάγνωση ενός καταλόγου Χριστούγεννα με ένα αστραφτερό χριστουγεννιάτικο δέντρο, διακοσμημένο με καραμέλες, stars και μπάλες, στο παρασκήνιο.

0 comments: