1954 Irving Βερολίνο White Christmas Movie

Posted by Jiky at 2:34 AM

Sunday, January 24, 2010

Του 1954 Irving Βερολίνο White Christmas ταινία ανήκει στον κατάλογο μοναδικές Christmas κλασσικής ταινίες. Michael Curtiz κατευθύνεται Μπινγκ Crosby και Ντάνι κινηματογράφο starrer Kaye Το Λευκό Χριστούγεννα. Απολαύστε τις μνήμες του παρελθόντος εορτασμούς Χριστουγέννων παρακολουθώντας τα κλασικά Χριστούγεννα της φετινής Χριστούγεννα.

Το οικόπεδο της η ταινία ασχολείται με την ιστορία των δύο αντρών στρατού Μπομπ Wallace και Phil Davis. Μετά τη συνταξιοδότησή του στρατού και τους δύο έρθει μαζί για να καταστεί κορυφαία τραγούδι και χορό-πράξης.

Davis παίζει τον ρόλο του προξενήτρα και εισάγει Γουάλας σε δύο όμορφες αδελφές που συν-συμπτωματικά έχουν επίσης ένα τραγούδι και χορό-πράξης. Όταν Betty και Judy πηγαίνει σε ένα Βερμόντ για να καταθέσει τις επιδόσεις τους σε μια επίδειξη Χριστουγέννων, Wallace και Davis τους ακολουθεί και βρίσκει πρώην διοικητής του στρατού, Γενική Waverly ως ο ιδιοκτήτης του να υποβάλει στο Βερμόντ. Σειρά ρομαντική καλλιέργειας μέχρι περιστατικά ενώ το ερμηνευτές τον καλύτερο εαυτό τους προσπαθούν να βοηθήσουν τον κυβερνήτη. Η ταινία είναι μια φανταστική μιας και σίγουρα θα συμπληρώσετε Yuletide ημέρα σας με τη διασκέδαση και αναψυχή. Οι βαθμολογίες ταινίας εξαιρετική μουσική σύνθεση για να ζωντανέψουν την καρδιά σας.

Του 1954 Irving Berlin White Christmas ταινίας θα έχουν μια θέση στη χριστουγεννιάτικη λίστα ταινία σας. Απολαύστε την υπέροχη ημέρα εορτασμού Christmas παρακολουθούν κλασικά και τα μέλη της οικογένειάς σας σε ένα άνετο περιβάλλον. Για τη συγκέντρωση περισσότερων πληροφοριών σχετικά με την Irving 1954 Βερολίνο Λευκή συνδεθείτε Christmas ταινία με την τοποθεσία καρναβάλια μας Χριστούγεννα.

0 comments: