Εξατομικευμένη Christmas Stockings

Posted by Jiky at 2:34 AM

Tuesday, January 12, 2010

Εξατομικευμένη αποθήκευση Χριστούγεννα είναι ένα κειμήλιο τέλειο δώρο για ένα παιδί ή ένα εγγόνι. Christmas Carnivals στυλ έχει πήρα προσωποποιημένη κάλτσες Χριστούγεννα κλασική με τη σύγχρονη χειροποίητα ζωγραφισμένα με κορυφαίους σχεδιαστές ώστε ραφή ικανότητες σας φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

* Σκανδιναβικές υποδείγματα Χριστούγεννα είναι τέλεια για να ξεκινήσουν μία οικογενειακή παράδοση, με πλεκτό μαλλί. Κάθε αποθήκευση είναι χέρι-πλεκτό με προσοχή για την τελευταία την πάροδο του χρόνου. Εντυπωσιακά χρώματα είναι Cranberrry, Spruce Heather, Spruce Light Grey.
* Επιλογή από τη ντράμερ και Δέντρο, Κατάλογος Σάντα του, καρδιές και Άγγελοι, ταράνδους Σάντα, Σάντα γάλακτος και Cookies και Οίνου Σάντα του Κελάρι σε όλες αποχρώσεις του Paternayan Περσικού Νήματα.
* Μαργαριτάρι νήματα από βαμβάκι, αν και ακριβότερα από την πρώην, χρησιμοποιούνται με το χέρι Kris Kringle ζωγραφισμένα στο κεντήματα σχεδιασμού που αποδεικνύουν Σάντα μεταφέρουν μια τσάντα δώρο ντυμένο σε πλήρη κόκκινα για να προσελκύσει το μικροσκοπικό πλήθη.
* Σχέδια Αύγουστο όπως η Madonna με Παιδιού, προσφέρουν τις πιο όμορφες και περιορισμένη κεντήματα μοτίβα ζωγραφισμένα στο σύνολό χρώμα 10/20 Πηνελόπη καμβά. Αυτό επιτρέπει στον ράπτων να κάνει το Half Σταυρό ή Continental βελονιά ή Pettipoint. Πρόσθετες νήματα και ματ βαμβάκι μπορούν να αγοραστούν για Continental ή Basketweave ράμματα.

0 comments: