1944 Christmas Ταινίες

Posted by Jiky at 10:34 AM

Sunday, January 24, 2010

Τα Χριστούγεννα χτυπούν την πόρτα είναι πάλι ένας χρόνος για γιορτή.Γύρνα πίσω στο παρελθόν ημέρες και να απολαύσετε τους κλασσικούς Χριστούγεννα που έχουμε στο κατάστημα για σας.Χριστουγεννιάτικο Carnivals σας προσφέρει ενημέρωση για τις ταινίες Χριστούγεννα που βγήκε κατά το 1994 Αφήνει έχει εξετάσει το διαχρονικό κλασικά και να απολαύσετε τις τελευταίες ημέρες της δόξας.

1944 Christmas ταινίες βέβαιοι να φωτίζουν τις διακοπές σας και αναζωογονούν πνεύμα σας.

Christmas Robert Siodmak για Διακοπές (1.944) είναι ένα ευχάριστο παράδειγμα 1944 Christmas ταινίες. Το απόρριμμα αστέρι του κινηματογράφου περιλαμβάνει τα διάσημα ονόματα Deanna Durbin, Ρίτσαρντ Whorf και άλλοι. Η ιστορία είναι για μία νέα γυναίκα που γνωρίζει ότι ο άνθρωπος έχει παντρευτεί είναι σπάταλος. Inorder να θέσει σε κίνδυνο κατά το δεύτερο μισό της ταινίας αυτή εμφανίζεται ως οικοδέσποινα κλαμπ. Ταινία ασχολείται με την σκαμπανεβάσματα της ζωής του κοριτσιού. Η ταινία είναι μια φανταστική έργο που επιτέλεσε ο διευθυντής και απεικονίζει εξαιρετικές ικανότητες που ενεργούν των φορέων.

Αν είστε στη διάθεση της απόλαυσης κάτι το νοσταλγικό τότε επιλέξουν την ταινία Γνωρίστε Me στο Σαιντ Λούις (1.944). Η ταινία σε σκηνοθεσία Vincente Minnelli συμπεριλαμβάνει το απόρριμμα άστρο της Judy Garland, Astor Mary, Μαργαρίτα O'Brien και άλλοι. Η πλοκή της ταινίας ασχολείται με την ιστορία ενός εύπορη οικογένεια Smith στο Σαιντ Λούις. Η οικογένεια Σμιθ είχε τέσσερις κόρες ένας από τους οποίους αγάπησε με ένα αγόρι δίπλα. Η ταινία συνεχίσει με τη ξαφνική είδηση του κ. Smith να μεταφερθεί σε μια καλή θέση στη Νέα Υόρκη. Να μάθετε περισσότερα για το 1944 ταινίες Christmas να επισκεφτεί την ιστοσελίδα Carnivals μας Χριστούγεννα.

0 comments: