A Christmas Carol Play

Posted by Jiky at 2:34 AM

Friday, January 29, 2010

A Christmas Carol Play
Χριστούγεννα Carol Παίξε βασίζεται Καρόλου Ντίκενς δημοφιλές μυθιστόρημα Χριστούγεννα Carol. Χριστούγεννα Carol παιχνίδι μπορούν να είναι ένα ιδανικό παίζουν Χριστούγεννα σταδιακά κατά την περίοδο των διακοπών.

Χριστούγεννα Carol Play

* Dickensian συντετηγμένο χιούμορ με υπέροχη χαρακτηρισμός αναδεικνύει το κέφι Χριστούγεννα και κέφι σε ένα τέλειο τρόπο.


Διάφορα * διευθυντές έχουν προσαρμοστεί το περίφημο μυθιστόρημα του Ντίκενς στη δική τους τρόπους και λαξευμένο από υπέροχα κομμάτια παίζει έξω από αυτό.Χριστούγεννα Carol παιχνίδι είναι σχετικά με μια μίζερη γέρος, Ebenezer Σκρουτζ, ποιος πιστεύει ότι τα Χριστούγεννα είναι απλά μια δικαιολογία για τα άτομα να χάσετε την εργασία.


* Αγορά δώρων για τα Χριστούγεννα είναι άχρηστα με βάση αυτόν. Διαθέτει επτά μεγάλα χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένων των τριών φαντάσματα που Σκρουτζ επισκεφθείτε τη νύχτα πριν τα Χριστούγεννα. Οι τρεις δείχνουν φαντάσματα Σκρουτζ σφάλμα του για την αποτίμηση χρήματα σε ανθρώπους. Σκρουτζ αντιλαμβάνεται υπαιτιότητα του, υπόσχεται να αλλάξει τους τρόπους του.


Επιθυμεί * λέει «Καλά Χριστούγεννα» σε όλους όσοι βρίσκονται στο τέλος του παιχνιδιού.


* Σε ένα φάντασμα εντελώς ατμόσφαιρα, αυτό παίζουν απεικονίζει την μετατροπή ότι κύρια υφίσταται χαρακτήρα του και ως εκ τούτου, διαδώστε το μήνυμα ότι τα Χριστούγεννα είναι τα πάντα για να διαδώσει αγάπη και ειρήνη σε όλο.



* Patrick Stewart Το βραβείο απονεμήθηκε στον Olivier για την «Καλύτερη Entertainment" μετά από την παράσταση ανέβηκε στο θέατρο Old Vic του Λονδίνου.


* Λαμπρές επιδόσεις του σόλο χάρισε επίσης το Drama Desk Award. A Christmas Κάρολ Παιχνίδι είναι όλα χτύπημα του χρόνου και αυτό είναι μεγάλη χαρά να τον παρακολουθώ κατά τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

0 comments: