Καπιτονέ Christmas Stockings

Posted by Jiky at 6:34 PM

Wednesday, January 13, 2010

Καπιτονέ Christmas Stockings
Καπιτονέ Christmas κάλτσες μπορεί να είναι καλή προ των Χριστουγέννων άσκηση για να κρατήσει τα παιδιά αυτά ασχολούνται. Η απλή σχέδια συρραφής δούμε πραγματικά εκπληκτική για την κάλτσες Χριστουγέννων.
Πώς να κάνω μια καπιτονέ Christmas κάλτσες

* Το χρώμα των παπλωμάτων και υφάσματα μπορούν να αγοραστούν, σύμφωνα με αυτούς επιλογή. Το καπιτονέ κάλτσες Χριστουγέννων μπορεί επίσης να δίνονται δώρα στους καλεσμένους. Μπορεί επίσης να είναι καλή πηγή διακόσμηση Χριστούγεννα.


* Τα υφάσματα που χρησιμεύουν για τις κάλτσες πάπλωμα θα πρέπει κατά προτίμηση να είναι βαμβακερό. Καπιτονέ Κάλτσες των δώρων φαίνεται καλύτερα όταν είναι μεγάλο. Τα χρώματα επιλεγεί θα πρέπει να είναι έντονη ή μπορεί επίσης να έχουν κίνητρο Χριστούγεννα του λευκό, κόκκινο και μαύρο.


* Ο κομμάτια υφασμάτων έπρεπε να ράβονται μαζί με δύο στρώσεις στο εμπρός και μία στο πίσω μέρος. Θα ήταν χρήσιμο, αν μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια διάταξη έγγραφο της εκτροφής πριν από την έναρξη μακριά. Μπορεί να γίνει με την αντιγραφή μια κάλτσα ή εκτροφής σε χαρτί. Οι ταινίες ρούχα πρέπει να κοπή και ραμμένα δίνει το σχήμα ενός κάλτσα.


* Η βασική δουλειά είναι να δώσουμε ένα "L" σχήμα. Appliqué εργασία μπορεί να γίνει ακόμη και να κοσμούν τις κάλτσες. Τα ράμματα είναι ευρεία, ώστε η αποθήκευση patchier εμφάνιση και συνεπώς πιο ελκυστικό. Τον αστράγαλο και ποδιών πρέπει να τονιστεί για να δώσουμε μεγαλύτερη προσφυγή.


* Καπιτονέ Christmas κάλτσες μπορούν επίσης να αγοραστεί στα καταστήματα, αλλά και απευθείας. Αλλά είναι πάντα καλύτερο να καταστεί το χέρι και να το διαμορφώσετε.


* Στο μέτρο του υφή, αισθάνονται και υφάσματα πρόκειται για ένα μικρό κομμάτι του πειραματισμού θα κάνει περισσότερο καλό παρά βλάπτουν. Τσόχες, μπροκάρ, fleece, βελούδα και σατέν είναι τα συνηθέστερα χρησιμοποιούμενα υλικά.


* Σατέν, αλυσίδα και ψαροκόκαλο βελονιές είναι ιδανικά για καθορισμό των περιθωρίων ενώ το σώμα και το μανσέτες βλέμμα όμορφος εάν embellished με appliqués, κορδόνια και φως μοτίβα.


* Για μια πιο deluxe ματιά, γραμμή η μανσέτα με γούνα και συμπληρώστε αρχικά σας χαραγμένο στην μανσέτα με χάντρες, πούλιες και κρύσταλλοι ή απλά επισυνάψετε pompoms και φούντες να δανείζουν μια πιο παιχνιδιάρικο ματιά.

0 comments: