Νέα Χριστούγεννα Ταινίες

Posted by Jiky at 2:34 AM

Tuesday, January 26, 2010

Νέες Ταινίες Χριστούγεννα είναι διασκέδαση. Απολαύστε τα Χριστούγεννα με τους φίλους και την οικογένειά σας και αφήστε τη Νέα Χριστούγεννα Κινηματογράφος μαγικό ξόρκι τους σε σας. Τα Χριστούγεννα είναι εδώ!! Ωρα να γιορτάσουμε και φρικάρεις. Φαίνεται ότι όλοι απασχολημένοι αγορά ντους για κοντά και αγαπητή αυτούς τους. Οι δρόμοι είναι γεμάτο και τα καταστήματα είναι γεμάτα.

Τα παιδιά έχουν τη στιγμή της ζωής τους και να παίζουν με χιονάνθρωπο και ψήγματα.

Κοιτώντας έξω από το παράθυρο στο χιονισμένα πεύκα και φτέρες? Είναι πιθανό να χανόμαστε σε σκέψεις. Αν είστε ένας εσωστρεφής, ο οποίος είναι έτσι τολμά να το γιορτάσουν Χριστούγεννα με τα φορτία των φίλων, να μην σας περιορίζεται στο σπίτι και τις σκέψεις σας.

Νέα Christmas Ταινίες εδώ για να προσθέσετε μια εξόρμηση του αίγλη για αλλιώς drab Χριστούγεννά σας. Αν χιονίζει εκτός και εορταστικό πνεύμα σου φαίνεται ότι έχει γίνει μια μικρή μονωθούν, να αναζωογονήσει τον εαυτό σας με παρακολουθώντας ορισμένα Νέας Christmas Movies. Αν και τα κινούμενα σχέδια Χριστούγεννα σήμαινε ουσιαστικά στην τα παιδιά διασκεδάζουν, είναι αρκετά διασκεδαστική και οι ιδανική για την προβολή ενηλίκων πολύ. Υπάρχουν, όμως, μια σειρά νέων Χριστουγέννων Ταινίες που θα προσθέσει στους εορτασμούς Χριστουγέννων σας.

Αν και τα περισσότερα από τη Νέα Χριστουγέννων Ταινίες είναι ανακατασκευάζει της παλαιάς Χριστουγέννων Ταινίες όπως το Scrooged, τη νέα έκδοση του Α Χριστούγεννα Carol, η οποία ήταν η ίδια με βάση το περίφημο βιβλίο που γράφτηκε από Τσαρλς Ντίκενς, πολλές από τις επερχόμενες ταινίες ότι σάρωσε το πλήθος από τα πόδια τους ήταν πρωτότυπα. Μερικοί από τους δείτε πρέπει κατά την περίοδο των διακοπών έχουν τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία, Home Alone 2, Θαύμα στο 34th Street, Άγιου Βασίλη και Jingle All The Way, για να αναφέρουμε μερικές.

0 comments: