Ταινία για διακοπές Χριστουγέννων

Posted by Jiky at 2:34 AM

Friday, January 22, 2010

Ιερεμίας Σ. Chechik ήταν ο διευθυντής του "Vacation Christmas National Lampoon του" ταινία (1.989). Μια δημοφιλής ταινία Χριστούγεννα έχει πάντοτε υπό την προϋπόθεση μεγάλη διασκέδαση για τους λάτρεις της ταινίας. Η ενδιαφέρουσα ιστορία γραμμή μέχρι και την άψογη κατεύθυνση κάνει ακόμα πολύ δημοφιλή μετά πρώτη κυκλοφορία του.

Το cast αστέρι του κινηματογράφου περιλαμβάνει τα ονόματα των Chevy Chase, D'Angelo Beverly, Juliette Lewis, Τζον Rndolph καθώς και άλλοι.Το οικόπεδο της η ταινία ασχολείται με την ιστορία του Σικάγο με βάση Clark Βίλχελμ Griswold Τζούνιορ και της οικογένειάς του. Griswold που βρίσκονται στην ταινία απασχολημένος προετοιμασία για τα επόμενα φεστιβάλ. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της οικογένειας ασχολείται με το ότι ποτέ δεν πράγματα πάνε ομαλά για Clark και την οικογένειά του. Τα ανεπιθύμητα επισκέπτες επιδεινώθηκε ακόμη συνεχιζόμενη κακή τύχη τους. Clark είναι εμμονή για όλα τέλεια, αλλά όλα θα πάνε καλά με την έλευση του χρόνου. Clark περιμένει με ανυπομονησία να λάβει το πριμ Χριστούγεννα ότι θα χρησιμοποιούν μέχρι να αναπτυχθεί μια πισίνα στην αυλή. Τα κακά νέα φτάνει όταν το αφεντικό του δεν έδειξε πρόθεση να καταβάλει την προσαύξηση. Clark τρελάθηκε από πάνω του, αλλά ήταν η στιγμή που Eddie, τη σύζυγό του, αποφασίζει ένα τέλειο δώρο Χριστουγέννων για Κλαρκ. Πράγματα πάνε σχετικά με αυτό το τρόπο με σκαμπανεβάσματα να φθάσουν στον τελικό αποκορύφωμα. Για να ακούσετε το δεύτερο εξάμηνο θα ήταν μια ευχάριστη εμπειρία να τη δεις πάνω.

"Vacation Christmas''ταινία είναι σίγουρα θα φωτίζει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας. Κάντε χρόνο να παρακολουθήσετε την ταινία μαζί με τα μέλη της οικογένειας σας. Προκειμένου να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για τις "διακοπές των Χριστουγέννων''ταινία πληρώσει μια επίσκεψη στο site μας Απόκριες Χριστούγεννα.

0 comments: