''Πώς The Grinch Stole Christmas''Movie

Posted by Jiky at 10:34 AM

Saturday, January 23, 2010

Ron Howard του''Πώς η Grinch Stole Christmas''Movie είναι ένα συναρπαστικό ταινία για να φωτίζει μέχρι Yuletide ημέρες σας. Το απόρριμμα αστέρι του κινηματογράφου περιλαμβάνει τα ονόματα των διάσημων Hollywood αστέρια Jim Carrey, Taylor Momsen, Jeffrey Tambor, Bill Irwin και Κλιντ Χάουαρντ.

Το οικόπεδο της''Πώς The Grinch Stole Christmas''Movie στηρίζεται στην ιστορία του Dr, Seuss. Grinch Είναι ένα άσχημο πλάσμα που τρέφει τεράστιο μίσος για τα Χριστούγεννα.

Η πόλη κάτω από σπηλιά του γιορτάζει τα Χριστούγεννα, με ενθουσιασμό και Grinch αποφασίζει να κλέψει μακριά του εορτασμού των Χριστουγέννων από την κατοίκους της Whoville. Το μαγικό γη της Whoville είναι Φωλιασμένο μέσα σε μια νιφάδα χιονιού και αγαπά να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με κάθε κομμάτι του δυνατού διασκέδαση. Grinch μισούσε Χριστούγεννα, αλλά και οι κάτοικοι της Whoville. Είναι με το πέρασμα της χρόνου Grinch αντιλαμβάνεται ότι Χριστούγεννα φέρει ένα περισσότερο σημαντική νόημα από πούλιες και παιχνίδια.

''Πώς The Grinch Stole Christmas''Movie είναι ριμέικ του κλασικό γελοιογραφία και θα ασφαλώς να αγαπούσε από παιδιά σας. Αποκτήστε CD σας σήμερα ίδια να απολαύσετε την φανταστική παρουσίαση της της ταινίας ίδιας. Η ενδιαφέρουσα και συναρπαστική ιστορία γραμμή μέχρι προσθέτει φρεσκάδα στην ταινία Χριστούγεννα. Προκειμένου να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για''Πώς The Grinch Stole Christmas''Movie παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα καρναβάλια μας Χριστούγεννα.

0 comments: