Christmas Ιδέες Παίξε

Posted by Jiky at 6:34 PM

Sunday, January 31, 2010

Christmas Ιδέες Παίξε
Χριστουγέννων Plays είναι βασίζονται στην ιστορίες των Χριστουγέννων. Προτεραιότητα ίδιο χρόνια διαδραματίζει μετά από έτους μπορούν καταστήσει αυτούς μπαγιάτικο και να θαμπό. Μπορούν χαλαρά την ευθυμία Χριστουγέννων και ζεστασιά φέρνουν κατά τη τη χρόνο διακοπών.

Κατάλογος των Χριστούγεννα Παίξε Ιδέες

* Προς βοηθήσει με την αυτό το πρόβλημα εκεί έρχεται αρκετές Χριστούγεννα Ιδέες Παίξε ότι μπορεί be gone μέσω για την παράγουν ενδιαφέροντα παίζει Χριστούγεννα και υγιεινών απόλαυση της ακροατήριο.


* Με αυτές λίγες ιδέες παίζουν Χριστούγεννα προσπαθήσουμε να συσκευασμένα ένα παίξετε Χριστουγέννων ότι κοινότητά σας θα θυμούνται για καιρό να έρθει.

Ένας εύκολος παίξετε να θέσει σχετικά με με λιγότερους εκτελεστές είναι μια αναπαράσταση της γέννηση του Ιησού. Ενώ η αφηγητής απαγγέλει τα άλλα παιδιά μπορεί να πάτε μέσω του τις προτάσεις ψηφίσματος. Αυτό τρόπος δεν έχουν να από καρδιά οποιοδήποτε γραμμές.


* Η παίξετε μπορεί να να είναι mellowed με Χριστούγεννα ύμνους. Για παράδειγμα, όταν οι τρεις βασιλείς θέτουν δώρα τους να Ιησού, οι εκκλησίασμα μπορεί τραγουδήσει "Εμείς Three Kings". Υπάρχουν περίπου πέντε ή έξι ύμνους ότι θα ταιριάζουν σε ωραία διάρκεια αυτό παίζουν. Η σύνολό παραγωγή πρέπει να λάβουν περίπου 30 λεπτά και είναι πολύ εύκολο να τραβήξει off.


* Προσπαθήστε να μίγμα ένα φως-hearted αισθάνονται, με μερικές αστεία και χιούμορ. Επίσης προσπαθήστε να παραδώσει ένα σοβαρή λαμβάνουν-μήνυμα σπίτι. Η όλη υπηρεσία πρέπει να τελευταία για περίπου 50 λεπτά, συμπεριλαμβανομένων ύμνους και τραγούδια.


* Μάρκα καλή πρόβες πριν την την τελική παίζουν. Χρησιμοποιήστε ένα ζευγάρι των μακρινό μικρόφωνα για σαφής ήχο.


* Ψηφιακή προβολέα και την σκηνικά έργου και εικόνες σχετικά ξύλινα κορνίζες θα ενισχύσει την ποιότητα των παίζουν.


* Άλλη ιδέα θα να έχουν μουσικούς έρθει στην εκκλησία, εγγεγραμμένοι αφηγητής πείτε την ιστορία των Χριστουγέννων και μετά κάθε ανάγνωση ενός συγκεκριμένου μέρος, έχουν το μουσικοί παίζουν διαφόρων ύμνους Χριστούγεννα.


* Ενώ παίζουν, μπορείτε έχουν μερικά παιδιά πράξη έξω ορισμένα τμήματα αφορούν με την μουσική που παίζεται.

0 comments: