Χριστούγεννα Plays για Παιδιά

Posted by Jiky at 2:34 AM

Monday, February 1, 2010

Χριστούγεννα Plays για Παιδιά
Χριστούγεννα είναι ένα συναρπαστική χρόνος για τα παιδιά. Απολαμβάνουν μακρά διακοπές χειμώνα στο σχολείο κατά τη χρόνο Χριστουγέννων. Εξ ου ξοδεύουν τον χρόνο διακοπών παρακολουθώντας διάφορες Χριστουγέννων διαδραματίζει πραγματοποιήθηκε στη γειτονιά τους.

Χριστούγεννα Plays για Παιδιά απονέμουν σαφείς ιδέες περίπου διάφορα Χριστούγεννα θρύλους απεικονίζονται στη Βίβλων.
Christmas Plays
Δεδομένης παρακάτω είναι έναν κατάλογος των κορυφή Χριστουγέννων Plays για Παιδιά

Have You Seen Χριστούγεννα - αυτό παιχνίδι Χριστούγεννα είναι κεντραρισμένη σε νεαρό αγόρι που ψάχνουν για τα Χριστούγεννα. Αντιμετωπίζει δυσκολία εξεύρεσης όποιον μπορεί να του πει πού να το βρείτε. Αυτό σκετς είναι γραμμένο για να εκτελούνται από νέους. Jamie ενός εφήβου είναι ο κύριος χαρακτήρας. Μικρά παιδιά ντύνονται και να παρέχουν tableau μιας σκηνής της γέννησης που αποκαλύπτεται στη σκηνή στο τέλος του παιχνιδιού. Η δράση πραγματοποιείται στο μέτωπο του σταδίου με την σκηνής της γέννησης που πίσω από τις κουρτίνες μέχρι το τέλος. Τα παιδιά που αποτελούν το σκηνής της γέννησης τραγουδούν τα κάλαντα.

Φάτνη Mania
- Αυτό είναι η ιστορία των Χριστουγέννων είπε σε ένα μοναδικό τρόπο μέσα από την οπτική γωνία του καθενός από τα κομμάτια της Γεννήσεως. Σε αυτό το μιούζικαλ, ζώα που εκτοπίστηκαν από τη γέννηση του Χριστού είναι εμφανίζονται. Η "cool ανατολική παιδιά" καταστρατηγώ το δυσάρεστο Ηρώδη. Είναι ένα κόμμα Χριστουγέννων όπως δεν έχετε δει μέχρι σήμερα.

Χριστούγεννα Παραμύθια για τα Παιδιά
Χριστουγέννων Papa Μαρτίνου - Το όμορφο παιχνίδι είναι βασισμένη στην κλασική ιστορία Τολστόϊ περίπου ένας τσαγκάρης που ονειρεύεται ότι ο Ιησούς πρόκειται να τον επισκεφθεί την επομένη. Περνά ημέρα παρακολουθώντας και περιμένοντας εν μέσω λίγα διακοπές από άτομα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά του. Στο τέλος της ημέρας που θεωρεί λυπηρό το γεγονός ότι ο Ιησούς δεν ήρθε για να επισκεφθείτε, αλλά ακούει ο Κύριος να του πει "Τι έκανες για τους άλλους, κάνατε για μένα."

0 comments: