Christmas Wedding Cake Picture

Posted by Jiky at 10:34 AM

Saturday, February 6, 2010

Τούρτες γάμου έχουν καταστεί σημαντικό μέρος της διακόσμησης στον χώρο γάμο. Christmas τούρτες γάμου έχουν Christmas θέματα σκαλισμένα σε αυτές. Κάθε ζευγάρι θέλει την τέλεια τούρτα για το γάμο τους.

Μια επιλογή Γάμος Χριστουγέννων Cake Picture δίνει μια ιδέα του τι θα επιλέξετε για ειδική ημέρα σας.

Με λίγη υπομονή περάσουν από το ακόλουθο κείμενο Γάμου χριστουγεννιάτικο κέικ εικόνες μαζί με τους στοιχεία. Ίσως ένα από αυτά τα Γάμου χριστόψωμο Εικόνες θα κάνει χριστόψωμο γάμου σας.

Κέικ Γαμπρός χαρά - Οι θεματικές κέικ πιο γαμπρούς », και αντιστοιχούν στην προσωπικότητα και συμπαθεί του γαμπρού. Σοκολάτα είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλής γεύση για τούρτα ο γαμπρός του. Αυτές οι εικόνες είναι κέικ σοκολάτας φανών φράουλες και σμόκιν σχήμα πλάκες. Αυτές οι πλάκες έρχονται σε καφέ, πορτοκαλί και ροζ χρώματα. Είναι όλα σχετικά με το αγαπημένο τελευταία στιγμή ο γαμπρός του ή κάτι άλλο που προσδιορίζονται με έντονα

Διακοσμημένα Κύπελλο Κέικ - Οι εικόνες κέικ σε σχήμα, υπό μορφή ενός φλιτζανιού. Θα μπορούσαν να στοιβάζονται σε μια κλιμακωτή διακομιστή ενός είδους. Cupcakes έχουν μια μεγάλη ιδέα, εάν δεν είναι πλούσια διακοσμημένα σε κέικ, και διότι προσθέτει λίγη διασκέδαση και ατομικότητας με την υποδοχή.

Τούρτες Γάμου Στήλη - Μια άλλη μορφή που κερδίζει δημοτικότητα είναι η τούρτα στήλη. Μια τούρτα στήλη είναι κατά βάση μια σειρά πλάκες του ιδίου μεγέθους, στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο και, στη συνέχεια διακοσμημένα. Μπορούν να μείνει αρκετά απλή, στολισμένο με λουλούδια και, ως φαίνεται εδώ διακοσμημένα με φτερά, χάντρες και παπύρους καλωδίων που χρησιμοποιούνται από όλα τα ανθοπωλεία in νυφικές ανθοδέσμες.

Christmas Scene Γαμήλιες Τούρτες - Χριστούγεννα Φιγούρες σαν Μαρία, Ιωσήφ, Αϊ-Βασίλη, Τριών Σοφών βασιλιάδες και τον Ιησού σε φάτνη είναι χαραγμένα σε αυτά τα υπέροχα γλυκά. Νυφικό μέρος σε μια αυλή βρίσκεται όμορφα χαραγμένη σε αυτές τις πλάκες.

Τούρτες Γάμος Χαρακτήρων - Αυτές οι τούρτες συνήθως έχουν το μίνι στοιχεία αντίγραφα των νύφη και ο γαμπρός τη νύχτα του γάμου τους, καθώς το κύριο μέλημα.

0 comments: