Jamaican Christmas Τούρτες

Posted by Jiky at 10:34 AM

Sunday, February 7, 2010

Την περίοδο των Χριστουγέννων στην Τζαμάικα είναι η πιο γιορτινή περίοδο του έτους, γεμάτη με διασκέδαση, μουσική, ιδιαίτερη φροντίδα και ευτυχισμένη συγκεντρώσεις τους φίλους και την οικογένεια. Τα διάφορα Τζαμάικας Christmas Τούρτες κόκκινο κρασί και fruitcake το ρούμι είναι παραδοσιακό και καταναλώνεται στα περισσότερα σπίτια.

Τα φρούτα όπως σταφίδες, φραγκοστάφυλα και δαμάσκηνα στην τούρτα διεισδύσει στο κόκκινο κρασί και το λευκό ρούμι και μερικούς μήνες πριν τα Χριστούγεννα.Αυτό επιτρέπει αρκετός χρόνος για αυτό να ωριμάσουν για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Δεδομένου παρακάτω είναι μια λίστα από δημοφιλείς Τζαμάικας Τούρτες Χριστουγέννων μαζί με τους συνταγές:

Κόκκινο κρασί και Ρούμι κέικ φρούτων - Αυτά Τζαμάικας Τούρτες Χριστουγέννων είναι κατασκευασμένες από μικτές φρούτα, σταφίδες, ρούμι, μελάσα, βανίλιας και κρασί. Κρέμα βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Χτυπήστε τα αυγά καλά και να προσθέσετε στη creamed βούτυρο και τη ζάχαρη. Προσθέστε 1-κούπα αλεύρι, μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Ανακατέψτε στα φρούτα, το ρούμι, κρασί και μελάσα μέχρι να πάρετε μια καλή πάστα. Bake 350 βαθμούς.

Πλούσια Καρότο Ginger Cake - προθερμασμένο φούρνο στους 350 βαθμούς. Το λίπος και αλεύρι κέικ τηγάνια γύρο με χαρά Μπέικερ. Αναμειγνύονται αλεύρι, ζάχαρη και καρυκεύματα σε μεγάλο μπολ. Προσθήκη ελαφρά χτυπημένα αυγά και το λάδι και τριμμένο καρότων. Pour πάστα ομοιόμορφα σε δύο έτοιμη τηγάνια τούρτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο. Επιτρέψτε κέικ να κρυώσει και στη συνέχεια αφαιρέστε από την κατσαρόλα και παγετό με τυρί κρέμα πάγωμα.

Jamaican Rum Cake - Κατασκευασμένο από Jamaican ρούμι, το βούτυρο κακάο και αυτό είναι ένα απολαυστικό τούρτα Χριστούγεννα. Δείγμα, το ρούμι για την ποιότητα. Ελέγξτε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει. Με ηλεκτρικό μίξερ, χτύπησαν το βούτυρο και σόδα σε μεγάλο αφράτα μπολ. Προσθέστε 2 μεγάλα αυγά, 2 ποτήρια χυμό φρούτων και χτύπησαν »μέχρι υψηλή. Επόμενη προσθέσετε αλάτι, το κακάο και το χυμό λεμονιού και το ρούμι δείγμα ξανά. Φορές σε ψιλοκομμένο βούτυρο και τεταμένες καρύδια. Ρίξτε το μίγμα στο ταψί και θερμότητα φούρνο.

0 comments: