Χριστόψωμο Τελωνειακή

Posted by Jiky at 6:34 PM

Wednesday, February 3, 2010

Τα Χριστούγεννα είναι μεγάλος χρόνος γιορτή για την οικογένεια. Παιδιά περιμένει με ενθουσιασμό για Σάντα να φέρει τα καλούδια, δέντρα είναι φορτωμένα με φώτα ριπή δωρεών και τις μούμιες είναι απορροφημένος στη χριστουγεννιάτικη προετοιμασίες τούρτα. Χριστόψωμο Τελωνειακή ποικίλλει με διάφορα κράτη του κόσμου.



Christmas τελωνειακών τούρτα είναι μοναδικό στην κάθε χώρα, με διαφορετικές μεθόδους παρασκευής τους. Γεύση των διαφόρων χριστόψωμο των τελωνειακών εξής χωρών: Χριστουγεννιάτικη Τούρτα Τελωνεία

Η παραδοσιακή γαλλική χριστουγεννιάτικο κέικ ονομάζεται «Buche de Nol". Είναι ένα παντεσπάνι παρασκευάζονται σε μορφή ημερολογίου Yule. Αυτή η τούρτα είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Reveillon Le - ένα μεγάλο πανηγύρι της σεζόν γιόρτασε αφού μάζα μεσάνυχτα των Χριστουγέννων Eve.Christmas τούρτα Τελωνειακή Γάμου Penguin Cake Επάνω

Ένα ζευγάρι Cuddles cute lover πιγκουίνος σε ένα τομέα ιριδίζουσα χιονιού με λευκά λουλούδια και γυαλιστερό "πάγο" γύρω από τους κρυστάλλους. Ιριδίζουσα σκόνη glitter rainbow ολοκληρώνει τον σχεδιασμό.

PPolar Bear Γάμος κέικ Επάνω

Πολικές αρκούδες είναι ασθενής, αλλά αποφασιστική, και η αντοχή είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό αυτού του όμορφου και ισχυρό πλάσμα. Μια όμορφη Πολικές αρκούδες Cuddles ζευγάρι με χιόνι με λευκά λαμπερά λουλούδια στο πλευρό τους.

Christmas Ornament Wedding

Αυτή η αρχή κέικ απεικονίζει έναν όμορφο ηλικίας πορσελάνης χαιρετισμό μεταξύ τους βάσει της χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η βάση αποτελείται από πλαστικό και δαντέλα.

0 comments: