Nightmare Before Christmas Γαμήλια τούρτα Toppers

Posted by Jiky at 6:34 PM

Friday, February 5, 2010

Εφιάλτης Πριν τούρτα Γάμος Christmas
Απόκριες A γάμος είναι γεμάτη διασκέδαση γάμου και Nightmare Before Christmas Γαμήλια τούρτα φέρνει ότι η διασκέδαση και το πνεύμα των Χριστουγέννων σε ένα θεαματικό τρόπο. Έναν εφιάλτη Πριν τα Χριστούγεννα Γάμος Τούρτα περίτεχνα στολισμένοι έρχεται με τα ειδώλια αποκριών όπως Jack, Σάλι, Δρ Finklestein, ο δήμαρχος της πόλης Απόκριες και την τέχνασμα-ή-θεραπεία τρίο, Lock, Shock, και βαρέλι.

Κάντε μια μεγάλη Εφιάλτης Πριν κόμμα Γάμος Χριστούγεννα με την ακόλουθη υπέροχο Εφιάλτης Πριν Γάμος χριστουγεννιάτικο κέικ Toppers.

Η βάση όλων αυτών των Nightmare Πριν Γάμος Χριστούγεννα Τούρτα Toppers είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και το ζευγάρι σκελετού είναι Polyresin

Απόκριες Skeleton Cake Topper --

Το ύψος αυτής της scary άριστο κέικ περίπου 8,5 εκατοστά στην κορυφή της καρδιάς. Πλώρη προφορά είναι διαθέσιμο σε χρώματα πολυ. Δαντέλες και λουλούδια που διατίθεται σε μαύρο, λευκό, ή κρέμα γάλακτος.

Απόκριες Hugging Skeleton Κέικ Topper --

Ύψος Είναι περίπου 9,5 ίντσες στην κορυφή της καρδιάς. Αυτό topper τούρτα είναι διαθέσιμη στο πορτοκαλί και μαύρο χρώμα. Η «διακόσμηση Χρόνια πολλά» είναι προαιρετική.

Halloween Skeletons γαλλική Φιλί Cake Topper --

Αυτό topper τούρτα είναι διαθέσιμη στο πορτοκαλί και μαύρα χρώματα. Αυτό είναι δυνατόν να βρεθούν δεν βάσης, επίσης.

Απόκριες ψήσιμο Νύφη & Γαμπρός Skeletons Κέικ Topper --

Αυτό topper κέικ είναι διαθέσιμη και πορτοκαλί και μαύρα χρώματα. Το χρώμα του κορδέλλα και ΧΡΗΣΙΜΕΣ είναι κόκκινα.

Fake icings όπως η ακατάστατη αράχνες, ταραντούλες, ειδώλια σκελετός και τον ήλιο, φεγγάρι και τα αστέρια κάνουν μεγάλη toppers κέικ εφιάλτη. Βρείτε περισσότερες Nightmare Before Christmas Γαμήλια τούρτα Toppers από Carnivals ιστοσελίδα Χριστούγεννα μας.

0 comments: