Christmas Σχολείο Plays

Posted by Jiky at 2:34 AM

Tuesday, February 2, 2010

Christmas Σχολείο Plays
Εάν θέλετε παιδιά σας να δώσει ένα ειδική επιδόσεις στον εορτασμό Χριστουγέννων στο σχολείο τους φέτος, σχέδιο να καταστήσει αυτούς εκτελέσετε μερικές Χριστούγεννα παίζει.

Εδώ είναι Χριστούγεννα Carnivals με πληροφορίες για το σχολείο Χριστουγέννων παίζει.

List Of Χριστούγεννα Σχολή Plays

* Η Χριστουγέννων Μυστηρίου μπορεί να η ιδανική επιλογή για παραστάσεις από κατσίκια, επειδή από καθιερωθεί αμέσως ή βλέποντας να είναι θεσπιστεί, το σημαντικό αρετές των φιλανθρωπία και τη σημασία της αγάπης θα ενστάλαξε σε αυτούς εύκολα.


* Η καθυστερημένη Μάρσαλ Cobden έχει συσκευαστεί θα του κατά τρόπο ότι εκατομμυρίου δολάριο θα πάει να θυγατέρα του ποιος θα εμφανίζουν τα πνεύμα της Χριστουγέννων μια πιο έντονη τρόπο στην επόμενα είκοσι τέσσερις ώρες.


* Lillian και Molly δύο κόρες ενώνονται μετά ένα έτος μετά θάνατο πατέρα τους στην Χριστουγέννων Παραμονή να κριθούμε από σύζυγό Lillian χαρά, φίλους Molly χαρά, ένα τοπικό ρεπόρτερ, τον κηπουρό, η υπηρέτρια και το μπάτλερ. Αλλά η πραγματική δράμα αρχίζει όταν τα χρήματα εξαφανίζεται και εμείς βρείτε το χαρακτήρες guessing ποιος μπορούσε να είναι κλέφτης. Ο εγωιστής Giant, το περίφημο ποίημά του Oscar Wilde μπορεί επίσης να δέσμες ενεργειών σε μορφή δράματος και εκτελούνται επί σκηνής.


* Αυτό θα ήταν ιδανικό για την εκτέλεση των Χριστουγέννων, διότι η ουσία του ποιήματος είναι να σπάσει τα τείχη του εγωισμού και αγκαλιάζουν την ομορφιά, η οποία είναι και η διδασκαλία του Χριστού.


* Εκτός από αυτή την ιστορία Γεννήσεως, αφηγείται τα γεγονότα που συνδέονται με τη γέννηση του Χριστού, μπορεί να έχει εξαιρετική απόδοση των Χριστουγέννων.


* Διαδραματίζει το σχολείο Χριστούγεννα είναι πάντα λατρευτός διότι είναι απολύτως ευχάριστο να δούμε τα παιδιά θεσπίσουν τους ρόλους του ενηλίκων σε δικό του μοναδικό τρόπο τους.


* Γιορτάσουμε αυτή περίοδο των εορτών με τα Χριστούγεννα καρναβάλια και περιηγηθείτε στις άλλες συνδέσεις σε αυτή την ιστοσελίδα για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Χριστούγεννα παιχνιδιών για παιδιά.

0 comments: