Christmas Ideas

Posted by Jiky at 2:34 AM

Monday, February 8, 2010

Χριστούγεννα είναι γύρω μας και εξακολουθούν να υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που απομένει να γίνει.

Λοιπόν, μην πανικοβάλλεστε. Χριστούγεννα είναι η ώρα για να απολαύσετε και το σκυλόψαρο στην ευθυμία του πνεύματος του. Ας μαζί απολαύστε το συναρπαστικό αυτό το φεστιβάλ και την καρδιά του πλανήτη που ονομάζεται Χριστούγεννα.

Εδώ είναι μερικές απλές ιδέες και χρήσιμες τα Χριστούγεννα ότι θα ασκήσει σίγουρα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας ..

Τι χρειάζεται απλά για αυτές ιδέες Χριστούγεννα είναι λίγη υπομονή, μερικές μικρές καθημερινές αξεσουάρ χρήση και πολύ διασκεδαστικό.Όλες οι ιδέες είναι ιδιαίτερα εύκολο να διεξαγάγει και θα κάνει σίγουρα περίοδο των διακοπών σας μια δια βίου όμορφη μνήμη.
Χριστούγεννα Διακόσμηση Τόξο
Ένα από τα πιο απλή αλλά κομψό ιδέες Χριστούγεννα είναι να προσθέσει κορδέλες, έως διακοσμήσεις σας. Δίνουν μία εορταστική εμφάνιση και την μίγμα καλά, όταν συντονίζεται με Χριστουγέννων διακοσμώντας σύστημα σας. Μπορείτε να προσθέσετε πλάτες καρέκλα, σας κηροπήγια, στεφάνια, στεφάνια, καλάθι χερούλια, πτυχολογία τάι-πλάτη, κάγκελα σκάλας και πόμολα.
Christmas επιτραπέζια σκεύη
Βγάλε τα γιορτινά πιάτα και μαχαιροπήρουνα αναζητούν. Μπορείτε να αρχίσετε ακόμη μια σειρά πιάτα διακοπών με πλάκες δείπνο που συντονίζουν με τις καθημερινές σας πιάτα. Μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας κάθε χρόνο. Κανονίστε τα διάφορα πιάτα σε όλο το τραπέζι και να πάρετε πολλές παρατηρήσεις και αναζωπυρώσει μνήμες. Αυτή η ιδέα των Χριστουγέννων είναι μία δια βίου αγορά και δεν θα πάει απόβλητα στο τέλος της περιόδου των διακοπών.

Christmas Κερί Delight
Τακτοποίηση παρτίδες των Χριστουγέννων αρωματικά κεριά στο τραπέζι τραπεζαρίας και δείπνο το φως των κεριών. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο θα απαλύνει τις αισθήσεις σου αλλά θα προσθέσει επίσης μια ιδιαίτερη γοητεία ακόμη και το απλούστερο δείπνα.

Μπορείτε επίσης να κανονίσετε πυλώνα κεριά στο μπάνιο σας, στο νεροχύτη και γύρω από την μπανιέρα. Πάρτε το χρόνο να απορροφούν και να απολαύσετε! Αν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, εσείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με κεριά σε όλο το σπίτι. Έχουν πάντα έναν ενήλικα στο δωμάτιο. Αυτά τα Χριστούγεννα Idea σίγουρα θα σας κάνουν να πάρετε διάλειμμα και να απολαύσετε σε θαύματα των Χριστουγέννων στη γη.

Christmas Στεφάνι

Προσθέστε την περίοδο των Χριστουγέννων Color
Ζωηρεύω το σπίτι σας με μια βουτιά των Χριστουγέννων χρωμάτων. Drape γιρλάντες, είτε πραγματικά είτε τεχνητά, με κάγκελα, πάνω καθρέφτες, στην κορυφή του armoires και, κατά μήκος του μανδύα.

Αυτό δεν λειτουργεί μόνο σαν μια υπέροχη ιδέα Christmas αλλά και απλώνεται μαζί με το πνεύμα των Χριστουγέννων.



Δώρα της Φύσης
Χρήση πράσινα απομείνει από χριστουγεννιάτικου δέντρου σας για να κάνετε μερικές γρήγορες ρυθμίσεις απλή κύπελλα. Τοποθετήστε μια απλή συμφωνία Χριστούγεννα σε μία βιβλιοθήκη, στο νεροχύτη μπάνιο, την κουζίνα windowsill, και για την περιστασιακή πινάκων. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε σωρό κουκουνάρια με στολίδια και υποκλίνεται σε ένα μπολ ή καλάθι. Όλα αυτά είδος μοναδικές ιδέες Τα Χριστούγεννα δεν θα καταστήσει μόνο σπίτι σας γεμίσει με διασκέδαση Christmas, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε χαρά διακοσμώντας γύρω περιοχή.

0 comments: