Χριστουγεννιάτικα Plays Ιστορίες

Posted by Jiky at 6:34 PM

Monday, February 1, 2010

Χριστούγεννα Play Ιστορίες
Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη στιγμή για κέφι και η χαρούμενη αποφάσεων. Διάφορες παίζουν Χριστούγεννα και σκετς οργανώνονται κατά το χρονικό διάστημα διακοπές για πλήρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Κατάλογος των Χριστουγέννων Play Ιστορίες


Οργανωτική ένα θεατρικό Χριστούγεννα σε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα δεν είναι ένα εύκολο έργο. Την περίοδο των Χριστουγέννων Play Ιστορίες πρέπει να διαβάσετε εκ των προτέρων από τους ηθοποιούς.

Παρέχονται κατωτέρω ορισμένα γνωστά Χριστούγεννα Play Ιστορίες ότι μπορεί να κάνει καλά Χριστούγεννα παίζει.

Ένας βασιλιάς είναι Γεννημένος από Heather Cooper

Αυτή είναι η συνέχεια του "Worthy είναι το αρνί». Hugh και Ιουστίνης ερωτεύτηκε στο "Worthy είναι το αρνί». Στο "είναι βασιλιάς Γεννήθηκε", είναι έγγαμος και περιμένουν ένα παιδί γύρω Χριστούγεννα. Η ιστορία βρίσκεται στο ιστορικό πλαίσιο του Εξέγερση του Βαρώνου στην Αγγλία στα μέσα της 1200S. Ηγετική Ράναλφ de Burgh στην εξέγερση κάνει τη ζωή επικίνδυνες για το αγέννητο εγγόνι και κληρονόμο του. Ως εκ τούτου Hugh και Ιουστίνης είναι αναγκασμένοι να ψύλλους σπίτι τους ως Ιουστίνης πρόκειται να γεννούν. Κερδίζουν ένα νέο κατανόηση της τα δεινά των Mary και Ιωσήφ ως Mary δίνει γέννηση να Ιησού, και για πιστούς παροχή Θεού σε όσους Αυτόν εμπιστεύονται.



Joe και Night Visitor από τον John McNeil

Αυτό είναι παίξετε Χριστούγεννα για όσους δεν πιστεύουν σε Χριστούγεννα. Joe Davidson είναι ένα αυτο-γίνει άνθρωπος. Γεννημένος σε μία φτωχή οικογένεια, με σκληρή εργασία έκανε ένα όνομα για εαυτό ως ένας developer ιδιοκτησίας. Αλλά το ακίνητο ανήκει τώρα από την Πόλης Αποστολής, οποία αυτό χρησιμοποιεί ως ένα πτώση κοινότητα-στο κέντρο. Η σύγκρουση έρχεται σε ένα κεφάλι όταν, στην επέτειο των θάνατο Miriam χαρά, Τζο λαμβάνει ένα ασυνήθιστο επισκέπτης νύχτα.

A Christmas Carol από Charles Ντίκενς

Το έργο είναι περίπου ένα μίζερη γέρος, Ebenezer Scrooge, οποίος πιστεύει ότι Χριστούγεννα είναι απλώς δικαιολογία για ανθρώπους να χάσετε εργασία. Buying δώρα σχετικά με αυτό παραμονές είναι ένα αποβλήτων σύμφωνα να αυτόν. Τριών φαντάσματα δείχνουν Σκρουτζ λάθος του στο αποτίμηση των χρήματα πάνω από ανθρώπους. Καταλαβαίνει υπαιτιότητα του και λέει, "Merry Χριστούγεννα" να όλους.

0 comments: