Χριστούγεννα Διακόσμηση κέικ

Posted by Jiky at 2:34 AM

Thursday, February 4, 2010

Ψήσιμο κέικ για τα Χριστούγεννα συνηθίζεται σε κάθε χριστιανικής οικογένειας. Τα Χριστούγεννα Διακόσμηση κέικ ποικίλλουν και ακατάσχετη. Χριστόψωμο Διακοσμήσεις αναδείξει των δημιουργικών ικανοτήτων των διαμορφωτών τους.

Μοιραστείτε τα ακόλουθα τούρτα διακόσμηση συμβουλές και ιδέες να ψήνουν απολαυστική κέικ Χριστουγέννων στολισμένη με εξαίσια διακόσμηση. Νωπά βρώσιμα λουλούδια κάνουν πανέμορφα και εύκολη Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις πίτα. Σωρός για τα νωπά άνθη όπως γλυκό βιολέτες, λεβάντας, αγιόκλημα, τριαντάφυλλο calendulas πέταλα και σε απλό κέικ Χριστούγεννα. Για να προσθέσετε μια υπέροχη sparkly λάμψη στην κέικ σκόνη τα λουλούδια με σούπερ ζάχαρη πρόστιμο.

Νωπά φρούτα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την καρύκευμα μέχρι τα κέικ Χριστούγεννα. Ακτινιδίων, σταφύλια, πορτοκάλια και φράουλες μπορεί να είναι τοποθετημένα στην κορυφή ενός τούρτα και γυαλισμένο και με γυαλιστερή σιρόπι. Νωπά φέτες σύκα με dollops σαντιγύ of κάνουν χαριτωμένα καθώς και yummy διακοσμητικό.

Δαντελωτό χαρτί doilies τοποθετούνται πάνω στην τούρτα πριν ξεσκόνισμα κάνει θαυμάσια μοτίβα δαντελωτές. Υπέροχο σχέδια όπως είναι αστέρια, πουά, λουλουδιών, καρό, αμπέλια, και τα κύματα μπορεί να τεθεί εκτός κυκλώματος από χαρτί περγαμηνή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κατάστρωμα μέχρι τα κέικ. Ένας μεγάλος τρόπος να σκόνη ένα κέικ είναι να χρησιμοποιήσετε μια μεμβράνη της ακτινοβολίας γραμμών και ζάχαρη τόσο ζαχαροπλαστών και σκόνης κακάο.

Μπούκλες Σοκολάτα, RUFFLES, οδοντωτών πλάκες και φύλλα είναι άλλο εύκολο τρόπο να τζαζ μια τούρτα. Μπούκλες σοκολάτας μπορεί να γίνει με ξεφλουδίζων λαχανικό με απλά εξοικονομώντας τα κομμάτια ενός μπλοκ σοκολάτας Αμυγδαλωτά διαμορφώθηκε σε διαφορετικά σχήματα καθιστά πολύ ελκυστική γαρνιτούρες. Αμυγδαλωτά μπορεί να διαμορφωθεί σε ζώα, φρούτα, λαχανικά, λουλούδια, και τα πολυάριθμα σχήματα ευφάνταστες.

0 comments: