Νεολαία Χριστουγέννων Plays

Posted by Jiky at 2:34 AM

Wednesday, February 3, 2010

Νεολαία Χριστουγέννων Plays
Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη στιγμή για κέφι καθώς και χαρούμενα λήψης αποφάσεων. Διάφορα παίζει Χριστούγεννα διοργανώνεται κατά το χρονικό διάστημα διακοπές για πλήρες διασκέδαση και ψυχαγωγία
Διάσημοι Νεολαία Χριστουγέννων Plays
Οι Νεολαία παίζει Χριστούγεννα εκτελούνται κατά κανόνα από την νέους και ενήλικες. Κατωτέρω είναι ένα κατάλογος των νέων Χριστούγεννα Plays.
Βάλτε μία ματιά για τη λίστα και να δείτε αν το θέατρο κοντά σας μπορεί να θέτει ένα σχετικά.

Παπουτσής και οι νεράιδες, Puppet Play

Χριστούγεννα Unwrapped

Αυτό το υπέροχο παίζουν Χριστούγεννα unwraps την πραγματική έννοια της σεζόν. Το έργο δεν πρέπει να μιλάμε για οποιοδήποτε δώρο υλικού που ακάλυπτου αλλά για την αποκάλυψη του δώρο του Θεού για την ανθρωπότητα. Χριστουγέννων του Bob Emporium προετοιμάζεται για την 26η Δεκεμβρίου, η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου για την επιστροφή, που χαρακτηρίζεται από πλήθος, πετονιές και ικανοποιημένοι πελάτες. Μετά από μια απίστευτη και κουραστική ημέρα, Bob συναντά Μαρία, ο ιδιοκτήτης της έννοιας των Χριστουγέννων Store απέναντι πλευρά του δρόμου, που ισχυρίζεται δεν έχουν δυσαρεστημένους πελάτες. Γοητευμένος από τη στρατηγική μάρκετινγκ της του προσφέρουν ως δώρο σε όλους πελάτες, μπαίνει κατάστημα του και ανακαλύπτει για τον εαυτό του εν λόγω δώρο Θεού δεν έρχεται σε ένα κουτί.

Δώρο Ιάσονα

Αυτή νεολαίας Χριστούγεννα παιχνίδι των τριάντα λεπτά ανοίγει με ένα πανδοχείο Βηθλεέμ τρέχει από τον Ισαάκ και τη σύζυγό Sarah του. Το πανδοχείο είναι γεμάτη με ταξιδιωτών που έρχονται να πληρώνουν φόρους για Βασιλιά Ηρώδη. Βοηθώντας τους να είναι ο γιος Jason τους, που πάντα ενδιαφέρεται για τους επισκέπτες. Μια ημέρα έρχεται όταν το ευαίσθητο Τζέισον αισθάνεται κάτι το ειδική θα συμβεί. Ένας άντρας έρχεται με τη σύζυγό του, ο οποίος είναι έτοιμος να δώσουν γέννηση φτάνει τους στο πανδοχείο. Μέσα από την επιμονή του Jason, Isaac επιτρέπει στο ζευγάρι να παραμείνει στο στάβλο τους, όταν ένα θαύμα οδηγεί σε μια άλλη. Η γέννηση του ένα μωρό φέρνει Ισαάκ και Jason μαζί.

Δεν είναι η τελευταία σταγόνα

Αυτό το παιχνίδι είναι για τους έφηβους και νέους ηλικίας που υφαίνει τη ζωή του Ιησού μαζί με τη γέννησή του. Θα μας θυμίζει πως ο κόσμος άλλαξε πάντα με τη γέννηση, τη ζωή, το θάνατο, και τη ζωή μετά το θάνατο. Μερικοί από τους παραδοσιακές στολές και εγκατάσταση γέννησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το φόρεμα δρόμου.

0 comments: