Nightmare Before Christmas Τούρτες

Posted by Jiky at 10:34 AM

Friday, February 5, 2010

Nightmare Before Christmas Cake
Nightmare Before Christmas είναι κινούμενη μουσική για την ταινία οι κάτοικοι της πόλης Απόκριες οποίος ανέλαβε τα Χριστούγεννα. Σκηνοθεσία animator Henry Selick, η ταινία βασίζεται σε σχέδια και μια ποίημα του Tim Burton. Ο εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα είναι για την κολοκύθα βασιλιάς, Skellington Jack, ο οποίος είναι κουράστηκε αποκριών, ανακαλύπτει Christmas πόλη που είναι γεμάτη χρώματα και υπέροχα την περίοδο των διακοπών.

Jack αποφασίσει να ασκήσει Christmas πόλη σε πόλη Απόκριες. Nightmare Before Christmas Τούρτες είναι στοιχεία ειδικότητα κέικ που ψήνονται σε μορφή των χαρακτήρων Απόκριες απεικονίζεται στο Nightmare Before Christmas.

Διακόσμησης τούρτα
Creepily κρυώσει χαρακτήρες όπως η Σάλι, Δρ Finklestein, ο δήμαρχος της πόλης Απόκριες και την τέχνασμα-ή-θεραπεία τρίο, Lock, Shock, και Βαρέλι μπορεί να κοπεί στο χαρτί περγαμηνή και να χρησιμοποιηθούν ως εφιάλτης πριν Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση Κέικ με τη βοήθεια των στένσιλ . Τούρτα Hogwarts ή Jack-o-φανάρι δίσκους είναι μοναδικά εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα τούρτα αντικείμενα. Fake icings όπως η messy αράχνες, ταραντούλες, ειδώλια σκελετό και τον ήλιο, φεγγάρι και τα αστέρια κάνουν μεγάλη toppers κέικ εφιάλτη.
Ο τύπος διασκέδαση
Τρία απλά βήματα για ένα κέικ εφιάλτης και διασκεδαστικό Χριστουγέννων βράδυ:

Μαστίγιο μέχρι μερικές Creepy Cupcakes ή Spider παππού - τα γλυκά αντιμετωπίζει κάνει τρομακτικό βράδυ ταινία θεαματική.

Χαμηλώστε τα φώτα ...

. ... και να παρακολουθήσουν ένα από αυτά τα κλασικά ανατριχιαστικός. Let the fest τρομάξει αρχίσει!

Είναι καλύτερο να ψήνει κέικ στο γυαλιστερό αλουμίνιο τηγάνια διότι αυτά βοηθούν στην ψήσιμο κέικ σε προσφορών και ανοιχτό καφέ κρούστα. Always κέικ σε προθερμασμένο φούρνο κατά προτίμηση με κέντρο του φούρνου rack. Τοποθετήστε ένα ξύλινο δικαίωμα οδοντογλυφίδα μέσω της κέντρο της πίτας. Αν βγαίνει καθαρό μπορείτε να είναι βέβαιος ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουν τα κέικ από τη φούρνο. Τζαζ μέχρι τούρτα σας με μπούκλες σοκολάτας, RUFFLES, αμυγδαλόψιχα και βρώσιμα λουλούδια.

0 comments: