Χριστούγεννα φρούτων Κέικ

Posted by Jiky at 2:34 AM

Friday, February 5, 2010

A Fruitcake είναι ένα μείγμα από φρούτα, ξηρούς καρπούς και μόνο αρκεί παναρίσματος να τους κρατάει μαζί. Χριστούγεννα φρούτων Τούρτες είναι τα πιο όμορφα παραδοσιακά stuffs του Χριστούγεννα. Christmas φρούτων ποικίλλουν Κέικ με γεύσεις φρούτων είναι πραγματικά και yummy υπέροχο. Κατωτέρω είναι διάφορα είδη φρούτων Κέικ Χριστουγέννων.

Βάλτε μια ματιά και να γοητεύσει με την ποικιλία και κουζίνες των αυτά τα Χριστούγεννα φρούτων Κέικ.

Christmas κέικ φρούτων - Η συνταγή περιλαμβάνει αποξηραμένων φρούτων, αντί του λαμπερό, ζαχαρωμένα πράγματα και λιγότερο πυκνό και πιο τούρτα-όπως και από πολλές συνταγές fruitcake. Αυτά Christmas φρούτων Τούρτες είναι τα αγαπημένα αντικείμενα διακοπές.

Δεν Ψήστε Holiday κέικ φρούτων - Αυτό είναι ένα fruitcake που δεν χρειάζονται ψήσιμο. Μικτή ζαχαρωμένα φρούτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του κεράσια και ανανά.

Μήλου και κέικ Bourbon - Πρόκειται για ένα γευστικό κέικ κατάλληλο για δίνοντας δώρο Χριστουγέννων. Μήλου, μπαχαρικά, πεκάν, σταφίδες, ημερομηνίες και τα κεράσια είναι εμποτισμένο με μπέρμπον σε αυτή απολαυστικά εορταστική fruitcake.

Magic Fruitcake - Η πίτα είναι ένα μαγικό συνδυασμό κιμάς, πεκάν, ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα και ζαχαρωμένα φρούτα.

Ιαπωνικά κέικ φρούτων - Ένα τρεις κέικ στρώμα με ένα ασυνήθιστο συστροφή: μόνον το στρώμα κέντρο είναι καρυκεύματα και αρωματισμένο με αμύγδαλα και σταφίδα. Πορτοκαλί καρύδα πλήρωσης και εφτά λεπτά ζαχαροαλοιφή αυτό το πλήρες κέικ μια εκπληκτική παρουσίαση.

Μάνγκο και μειγμάτων φρούτων Κέικ - Πρόκειται για ένα γρήγορο και εύκολο κέικ φρούτων με στοιχεία τροπικές περιοχές για την εκκίνηση από τη γλυκιά μάνγκο.

Kentucky Κέικ Bourbon - Αυτό είναι ένα κέικ φρούτων εμποτισμένο με ουίσκυ. Αυτό το κέικ πρέπει να γίνει ένα μήνα πριν. Ορισμένοι cheesecloth απαιτείται για τη χορήγηση αυτού τούρτα σήμα περικάλυμμα του bourbon.

0 comments: