Φρούτα Κέικ Συνταγές

Posted by Jiky at 6:34 PM

Thursday, February 4, 2010

Christmas φρούτων Τούρτες είναι τα πιο όμορφα παραδοσιακά stuffs τα Χριστούγεννα. Christmas φρούτων ποικίλλουν Κέικ με γεύσεις φρούτων είναι πραγματικά υπέροχο και yummy. ΔΙΑΦΟΡΟΙ CΗRISTMAS φρούτων Κέικ Συνταγές δίνονται παρακάτω για εύκολα και γρήγορα σπιτικά παρασκευάσματα.

Cook καλή κέικ φρούτων Χριστούγεννα με αυτές Christmas Συνταγές κέικ φρούτων και να απολαύσετε την εποχή.

Βερίκοκο φρούτων Κέικ - Αυτό είναι μια θαυμάσια Christmas φρούτων Κέικ. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 275 βαθμούς F. Grease δύο τηγάνια σωλήνα 9 ιντσών. Σε μια κατσαρόλα βερίκοκα μαγείρισσα στο νερό έως ότου είναι ευαίσθητος. Πιέστε τους μέσα από ένα σουρωτήρι και αφήστε τα να κρυώσουν. Ανακατέψτε το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί σε μπολ. Προσθήκη χτυπημένο κρόκους αυγών τα βερίκοκα και αναμειγνύεται επιμελώς. Συνδυάστε τις σταφίδες, ζαχαρωμένα κεράσια, και ζαχαρωμένα ανανά και αναμειγνύεται αποξηραμένων φρούτων σε ένα μπολ επικαλυμμένο με ένα φλιτζάνι από το αλεύρι. Προσθέστε το αλεύρι μίγμα εναλλάξ στο μείγμα βούτυρο με το χυμό βερύκοκο. Ανακατέψτε το μίγμα στο μικτή καρπούς. Προσθέστε το τεμαχισμένα πεκάν ή καρύδια και φορές στο χτυπημένο ασπράδι αυγού. Ψήστε σε 275 βαθμούς F για 2 ώρες. Γαρνίρουμε με τα κέικ γκλασέ ανανά και κεράσια.

Christmas κέικ φρούτων - Απολαύστε κερασιών, μάνγκο, airelles, σταφίδα και κίτρο in 1 / 4 ρούμι κύπελλο επί 24 τουλάχιστον ώρες. Καλύψτε καλά, και φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 325 βαθμούς F. Βούτυρο ενός γύρου 6x3 ιντσών τηγάνι, και σύμφωνα με την χαρτί περγαμηνή. Σε ένα μεγάλο μπολ κρέμα μαζί βούτυρο και μαύρη ζάχαρη μέχρι φουντωτό. Κτύπησε στο αυγό. Απάγω μαζί αλεύρι, μπέικιν σόδας, αλάτι, και κανέλα? Μίγμα στο βούτυρο και τη ζάχαρη σε τρία παρτίδες, που εναλλάσσονται με μελάσα και το γάλα. Ανακατεύετε ενυδατώνεται φρούτα και την τεμαχισμένα καρύδια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνος για 40 έως 45 λεπτά. Δροσερό στο ταψί για 10 λεπτά, στη συνέχεια, πασπαλίζουμε με 2 ρούμι κουταλιές.

Τα Χριστούγεννα Στεφάνι Τούρτες - Τα Χριστούγεννα φρούτων Κέικ συνταγές είναι πραγματικά εύκολο. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 300 βαθμούς Φ (150 βαθμοί Γ). Γραμμή σωλήνα κατσαρόλα με 2 στρώματα χαρτί περιτυλίγματος και λίπος καλά. Σε ένα μεγάλο μπολ, απάγω μαζί αλεύρι, μπέικιν σκόνη, και αλάτι. Ανακατέψτε το σταφίδες, ημερομηνίες, κερασιών, ανανά, ξηροί καρποί, και καρύδα. Ανακατέψτε έως ότου όλα φρούτων είναι καλυμμένο. Σε άλλο μεγάλο μπολ κρέμα που το βούτυρο ή μαργαρίνη με τη λευκή ζάχαρη. Add φλούδα λεμόνι, χυμό λεμονιού και τα αυγά? Μίγμα καλά. Ανακατέψτε το μείγμα φρούτων. Κτύπημα Απλώστε σε προετοιμαστεί τηγάνι. Ψήνουμε για 2 ωρών. Ψυχρός.

0 comments: