Σύγχρονη Classic Christmas Τούρτες

Posted by Jiky at 2:34 AM

Sunday, February 7, 2010

Σύγχρονη Classic Χριστούγεννα Τούρτες είναι ιδανικές για τη σύγχρονη εποχή Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Κλασική και κομψή, μεταφορά αλλά πάντα ένα εορταστικό θέμα, αυτά τα βασιλικά σύγχρονο Κλασικό χριστουγεννιάτικο κέικ παροχή ιδεών και έμπνευσης για διακοσμητές κέικ όλων των δυνατοτήτων.Οι Χειμερινοί σκηνές, χριστουγεννιάτικα θέματα, Χριστουγεννιάτικες στέφανα και λουλούδια εμφανίζονται όλα, μαζί με ατομικές φέτες κέικ Χριστούγεννα και.

Σύγχρονη Classic Χριστούγεννα Κέικ απαντώνται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Στρατολόγησε παρακάτω είναι μερικά είδη όπως κέικ:

Κλασικό Νέα Ζηλανδία Christmas Κέικ - Αυτά τα χριστουγεννιάτικα κέικ ψήνεται αργά σε μικρές παρτίδες. Οι γεύσεις φρούτων προστίθενται στην παροχή κάθε γλυκό που πλούσιοι και εντελώς διεφθαρμένος γεύση. Θα χρειαστεί να το δοκιμάσετε να το πιστέψω. Αυτά τα κέικ γίνει με τα καλύτερα υλικά. Είναι καρπός Υπάρχουν ογδόντα τοις εκατό σε αυτούς, και από τη στιγμή που ψήνονται, είναι αριστερά προς τα ώριμα και δεν έχουν πωληθεί μέχρι να είναι έτοιμα. Είναι όμορφα διακοσμημένα με χέρι νωπά αμύγδαλα και κεράσια, και στη συνέχεια τζάμια για τέλεια εμφάνιση Iced Christmas Cracker Τούρτες-Αυτό χειροποίητα κέικ Χριστουγέννων είναι ιδανική για να γοητεύω τους φίλους και την οικογένειά σας αυτά τα Χριστούγεννα. Αυτή η τούρτα είναι μαλακή και γεμάτη φρούτων. Αυτό έρχεται σε σαφή περιτύλιγμα και διακοσμημένο με κερασάκι που μπορεί να παρατηρηθεί με το περιτύλιγμα.

Simnel Τούρτες - Η παραδοσιακή πίτα Χριστούγεννα γίνεται με αποξηραμένα φρούτα, φλούδες εσπεριδοειδών, και μπαχαρικών, και επικαλύπτονται με μάρτζιπαν. Απίστευτα υγρά και γευστικών αυτό είναι πραγματικά yummy.

Μάνγκο και Passion Fruit Σετ τυρί Κέικ - Αυτό είναι πραγματικά απόλαυση. Η εξωτική γεύσεις μάγκο και φρούτων πάθους και κρεμώδη cheesecake είναι ένας συνδυασμός γίνονται στον παράδεισο.

0 comments: