Χριστούγεννα Plays για παιδιά

Posted by Jiky at 10:34 AM

Monday, February 1, 2010

Χριστούγεννα Plays για παιδιά
Τα Χριστούγεννα είναι μία πολύ ξεχωριστή στιγμή για τα παιδιά. Απολαμβάνουν μια μακρά χειμερινές διακοπές στο σχολείο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Ως εκ τούτου ξοδεύουν τον χρόνο διακοπών παρακολουθώντας διάφορα Χριστούγεννα παίζει πραγματοποιήθηκε στη γειτονιά του.

Κατάλογος των Χριστουγέννων παίζει για Παιδιά
Χριστούγεννα Plays για Παιδιά χαρακτηριστικό γενικά Χριστουγέννων σχετικές ιστορίες από την Αγία Γραφή.

Διάφορες ιστορίες Χριστούγεννα και μύθους δραματοποιημένες σε έναν εύκολο τρόπο ώστε τα μικροσκοπικά tots κατανοούν και να απολαμβάνουν τους.

Δεδομένου κάτω είναι η λίστα των top Χριστούγεννα Plays για παιδιά.

Κάποιος έχει γενέθλια

Αυτό είναι ένας μουσικός Χριστούγεννα όπου τα παιδιά μερίδιο μεγάλη διασκέδαση τραγούδι των τραγουδιών και ήχων τις καμπάνες που γιορτάζουν τα γενέθλιά του Ιησού με ένα κόμμα Χριστούγεννα στο παχνί. Μερικοί είναι ντυμένοι όπως οι άγγελοι που χειρίζονται τις προσκλήσεις, κάποιοι είναι ντυμένος σαν τους ποιμένες που καθαρά και στολίζουν τους φάτνη και μερικά είναι στολισμένοι όπως οι σοφοί που προσφέρουν δώρα στον Ιησού μωρό. Το αστέρι οδηγεί την σοφό άνδρες να έναν σιταποθήκη στη Βηθλεέμ σε Χριστούγεννα όπου Κάποιος Has a Γενέθλια.

Χριστούγεννα Papa Μαρτίνου

Αυτό το όμορφο παιχνίδι είναι βασισμένη στην κλασική ιστορία Τολστόϊ περίπου ένας τσαγκάρης που ονειρεύεται ότι ο Ιησούς πρόκειται να τον επισκεφθεί την επομένη. Περνά τη ημέρα παρακολουθώντας και περιμένοντας εν μέσω λίγα διακοπών από άτομα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά του. Στο τέλος της ημέρας νιώθει λυπημένος ότι ο Ιησούς δεν ήρθε για να επισκεφθείτε, αλλά ακούει ο Κύριος να του πει "Τι έκανες για τους άλλους, κάνατε για μένα."

Κάποιος έρχεται στην Βουλή μας

Πρόκειται για την ιστορία των Χριστουγέννων όπως τα βλέπει μέσα από την οπτική των ζώων του σταθερού όπου Joseph & Mary ήρθε για να μείνει. Gabby το ροζ φλαμίνγκο ότι είναι απασχολημένες με την προετοιμασία για τα Χριστούγεννα. Αλλά φίλη της Minnie Moo (η αγελάδα) λέει πολύλογος για έναν διαφορετικό τρόπο για να προετοιμαστεί για μια πολύ ιδιαίτερη κάποιον. Gabby έχει βοηθήσει στην σκετς με τραγούδι μία στροφή από διάφορα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

0 comments: