Christmas Wedding Κέικ Toppers

Posted by Jiky at 6:34 PM

Saturday, February 6, 2010

Christmas Γαμήλια τούρτα Toppers είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και στυλ ζευγάρια όπου μπορεί να επιλέξει όποια νομίζουν ότι θα απεικονίσει καλύτερα γάμου τους. Christmas toppers Γαμήλια τούρτα δεν είναι καθαρή μόνο διακόσμηση σε ένα κέικ, αλλά περισσότερο της ένα έμβλημα, ένα που αντιπροσωπεύει την αγάπη που ρέει στην καρδιά του ζεύγους την παραμονή των Χριστουγέννων.

Δίνονται παρακάτω είναι ένα κατάλογος Γάμου Χριστουγέννων Toppers κέικ που μπορούν να περάσει για να κλασική διακόσμηση πίτα αυτά τα Χριστούγεννα.

Christmas καρδιναλίων Wedding Cake Επάνω
Αυτά είναι εξαίσια Christmas toppers γαμήλια τούρτα αποτελείται από ένα αρρένων και θηλέων καρδινάλιος Christmas φωλιάζουν μέσα πεύκο κλαδιά? Πουρνάρι φύλλα με τα μούρα και τα τριαντάφυλλα. Υπάρχει τούλι τυλίξτε γύρω από τη βάση.

Νιφάδες βασιλιάς και η βασίλισσα Wedding Cake Επάνω
Κάθε νιφάδα χιονιού που πέφτει στη γη είναι μοναδική, καθώς είναι κάθε ηλικίας. Καθαρό, φωτεινό, αφρώδες λευκό και ρομαντικό, χιονιού είναι παρθένες μαγεία που συμβολίζει αγάπη, καθαρότητα και ενσαρκώνω ομορφιά. Ένα καθαρό λευκό νιφάδα χιονιού King & Queen βρίσκεται σε λευκό χειμερινό κήπο λάμπει με πάγου και κρίνα calla. Η νύφη και ο Γαμπρός είναι κομψά Beverly Clark "Silhouette" ειδώλια.

Penguin Wedding Cake Επάνω

A cute Cuddles ζευγάρι lover πιγκουίνου σε ένα τομέα ιριδίζουσα του χιονιού με λευκά λουλούδια και γυαλιστερό «πάγος» κρυστάλλων γύρω από αυτούς. Ιριδίζουσα σκόνη glitter rainbow ολοκληρώνει τον σχεδιασμό.

PPolar Bear Wedding Cake Επάνω

Πολικών αρκούδων είναι ασθενής, αλλά την αποφασιστική, και αντοχής είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό αυτού του όμορφου και ισχυρό πλάσμα. Μια όμορφη Πολικές αρκούδες Cuddles ζευγάρι στο χιόνι με λευκά λαμπερά λουλούδια δίπλα τους.

Christmas Ornament Wedding

Αυτή κορυφή κέικ απεικονίζει ένα όμορφο ζευγάρι πορσελάνης χαιρετισμό μεταξύ τους βάσει της χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η βάση είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και δαντέλες.

0 comments: