Χριστουγεννιάτικα Cake Decorating Ideas

Posted by Jiky at 2:34 AM

Saturday, February 6, 2010

Ψήσιμο κέικ των Χριστουγέννων είθισται σε κάθε Χριστιανική οικογένεια. Τα Χριστούγεννα Κέικ Διακόσμηση ιδέες ποικίλλουν και ακατάσχετη. Χριστόψωμο διακοσμεί ιδέες να τις δημιουργικές ικανότητες των ιθυνόντων τους.

Μοιραστείτε τα ακόλουθα τούρτα Χριστούγεννα διακοσμώντας ιδέες να ψήνουν απολαυστική κέικ Χριστουγέννων στολισμένη με εξαίσια διακόσμηση. Νωπά εδώδιμα λουλούδια κάνουν πανέμορφα και εύκολη χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά τούρτα. Σωρός για νωπά άνθη όπως γλυκό βιολέτες, λεβάντας, αγιόκλημα, ροδοπέταλα καθώς και calendulas χρησιμοποιεί απλό κέικ Χριστούγεννα. Για να προσθέσετε ένα υπέροχο sparkly λάμψη στο κέικ σκόνη των λουλουδιών με τα σούπερ ζάχαρη πρόστιμο.

Νωπά φρούτα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθεί στο καρύκευμα επάνω η κέικ Χριστουγέννων. Ακτινίδια, σταφύλια, πορτοκάλια και φράουλες μπορεί να ρυθμιστεί στην κορυφή της μια τούρτα και γυαλισμένο και με γυαλιστερή σιρόπι. Νωπά φέτες σύκων με dollops του σαντιγύ κάνει χαριτωμένος καθώς yummy διακοσμητικό στοιχείο.

Δαντελωτό χαρτί doilies τοποθετούνται πάνω την πίτα πριν ξεσκόνισμα κάνει υπέροχη πρότυπα δαντελωτές. Lovely σχέδια όπως τα αστέρια, πουά, λουλουδιών, διαμάντια, αμπέλια, και κύματα μπορούν να αποκόπτονται από χαρτί περγαμηνή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κατάστρωμα μέχρι τα κέικ. Ένας πολύ καλός τρόπος σε σκόνη ένα κέικ είναι να χρησιμοποιηθεί μια μεμβράνη της ακτινοβολίας γραμμών και ζάχαρη τόσο ζαχαροπλαστών και σκόνη κακάου.

Μπούκλες Σοκολάτα, RUFFLES, οδοντωτό πλάκες και τα φύλλα είναι ένα άλλο εύκολος τρόπος για να τζαζ μια τούρτα. Μπούκλες σοκολάτα μπορεί να γίνει με ξεφλουδίζων λαχανικών από απλά εξοικονομώντας κομμάτια ενός μπλοκ σοκολάτας Αμυγδαλωτά διαμορφώθηκε σε διαφορετικά σχήματα καθιστά πολύ ελκυστική γαρνιτούρες. Αμυγδαλωτά μπορεί να διαμορφωθεί σε ζώα, φρούτα, λαχανικών, λουλουδιών, καθώς και κάθε πολλά ευφάνταστα σχήματα.

0 comments: