Σύντομη Χριστούγεννα Play

Posted by Jiky at 10:34 AM

Tuesday, February 2, 2010

Νεολαία Χριστούγεννα Plays
Καλή Χριστουγέννων Plays μαζί με πράσινο pinecones, φώτα ριπή και μπισκότα διακοπές ενισχύσουν το Jolly διάθεση των Χριστουγέννων.

Σύντομη Χριστουγέννων Plays είναι αυτά που πραγματοποιούνται σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να είναι είκοσι με τριάντα λεπτά.Δίνονται παρακάτω είναι ένα κατάλογος των μικρών Χριστούγεννα Plays.
Σύντομη Χριστουγέννων Plays
Τοποθετήστε μία ματιά στην λίστα και να δείτε αν το θέατρο κοντά σας μπορεί να θέτει ένα θέμα:

Άγγελοι Με Paper Wings

Αυτή η σύντομη παίζουν Χριστούγεννα των είκοσι λεπτών γίνεται κατά την πρόβα για θέαμα Χριστούγεννα. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Δύο εκτελεστές γίνει θυμωμένος με τον διαχειριστή στάδιο. Αλλά το Χρυσό Angel και τον Αργυρό Άγγελος τους βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι τα προσωπικά προβλήματα που μπορεί να εκλείψει από την χαρά της κατανομής.

Δώρο των Μάγων

O. Χένρι αγαπημένο διακοπές αναδημιουργείται σε αυτή αγγίζει σύντομο παίξει στάδιο Χριστούγεννα τριάντα λεπτά. Και jim Della είναι wed πρόσφατα. Και οι δύο διαθέτουν έντονη φαντασία σχετικά προσεχές μέλλον τους. Αλλά τότε έρχονται δύσκολες στιγμές. Χριστουγεννιάτικο προσεγγίσεις με λίγα χρήματα στο χέρι. Jim και Della καθένα καταλήγουν πωλούν τα πολυτιμότερα υπάρχοντά τους για να αγοράσει τα Χριστούγεννα παρόν άλλου. Το ειρωνικό Ο. Χένρι τελειώνει είναι τόσο χιουμοριστική και γλυκόπικρη ως δύο χαρακτήρες ανακαλύψουν ένα πιο ρεαλιστικό κόσμο που κυριαρχείται από αγάπη τους.

Δώρο Ιάσονα

Αυτή η σύντομη παίζουν Χριστούγεννα των τριάντα λεπτά ανοίγει με ένα πανδοχείο Βηθλεέμ τρέχει από τον Ισαάκ και τη σύζυγό Sarah του. Το πανδοχείο είναι γεμάτη με ταξιδιωτών που έρχονται να πληρώνουν φόρους για Βασιλιά Ηρώδη. Βοηθώντας τους να είναι ο γιος Jason τους, ποιος νοιάζεται πάντα για τους επισκέπτες. Μια ημέρα έρχεται κατά την ευαίσθητη Jason νιώθει κάτι ξεχωριστό θα συμβεί. Ένας άντρας έρχεται με τη σύζυγό του, οι οποίοι πρόκειται να δώσουν τη γέννηση φθάνει στο πανδοχείο του. Μέσω επιμονής Ιάσονα, Ισαάκ επιτρέπει στο ζευγάρι να μείνει στον αχυρώνα τους όταν ένα θαύμα οδηγεί σε ένα άλλο. Η γέννηση ενός μωρού φέρνει Ισαάκ και Jason μαζί.

0 comments: