Προσαρμοσμένες Χριστουγέννων κάλτσες

Posted by Jiky at 6:34 PM

Friday, January 1, 2010

Ένα προσαρμοσμένο αποθήκευση Χριστούγεννα είναι ένα τέλειο δώρο κειμήλιο για ένα παιδί ή ένα εγγόνι. Christmas Carnivals έχει πήρε στυλ για προσαρμοσμένη κάλτσες Χριστούγεννα από κλασική στην σύγχρονη χειροποίητα ζωγραφισμένα με κορυφαίους σχεδιαστές ώστε ράψιμο ικανότητες σας φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

* Αποκριά κάλτσες περιλαμβάνει αποχρώσεις μπλε από μεσάνυχτα της βασιλικής στο φως βρίσκονται σε αυτή βαμβακερό ύφασμα εκτροφής 100%. Τονισμένα με στροβιλίζεται, αστέρια και μια λεπτή πασάλειμμα ασημένια λάμψη του, αυτό εκτροφής είναι επενδεδυμένες με ένα ευρύ ποιότητας λευκό ύφασμα και έχει μια μανσέτα από την ίδια. Εκτροφής σας περιλαμβάνει το όνομα της επιλογής σας σε ασήμι ή βασιλικό μπλε λάμψη που διατίθενται στην μανσέτα.
* Το ύφασμα των μεσαίων κάλτσες είναι θεϊκό. Ένας βασιλικός μπλε φόντο είναι τονισμένο με τους αστέρες αργύρου του Δαβίδ. Η επένδυση είναι και η σφαλιάρα από την ποιότητα ευρεία λευκό ύφασμα. Φυσικά, οι κάλτσες περιλαμβάνει και τα ονόματα της επιλογής σας σε ασήμι ή βασιλικό μπλε λάμψη.
* Προσαρμοσμένη Stockings γίνει με την φανέλα που εξασφαλίζονται σατέν ή συνονθύλευμα δέρας έρχονται σε διάφορα χρώματα στολισμένα με ανάμικτες χάντρες, κουδούνια, κορδέλες και τα ονόματα glitter. Υπάρχουν τα αγαπημένα πράγματα, ladybugs, δεινόσαυροι, μέλισσες και την βατράχους σε appliqué.

0 comments: