A Christmas Carol Movie

Posted by Jiky at 6:34 PM

Thursday, January 21, 2010

Συντονιστείτε σε αυτή Χριστούγεννα με μερικά από τη φημισμένη ταινίες, οικόπεδο γραμμές τους και τη σύγχρονη δημοτικότητα που απολαμβάνουν.Χριστούγεννα Απόκριες προσφέρει πληροφορίες για τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του ταινία. Του 1951 ταινία έχει τις οδηγίες του Τζίμι Τ Murakami με το σενάριο του Piet Croon.

Όπως είναι γνωστό, βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τσαρλς Ντίκενς.

Την παραμονή των Χριστουγέννων της Αγγλίας του 1840, φιλάργυρος Ebenezer Σκρουτζ επισκέπτονται το φάντασμα του πρώην επιχειρηματικός εταίρος του, Τζέικομπ Μάρλεϊ, ο οποίος τον προειδοποιεί να αλλάξει τους τρόπους του, ή να είναι καταδικασμένη στην αιώνια καταδίκη.

Τα φαντάσματα των Χριστουγέννων τελευταία, παρόν και μέλλον να δείξει αυτόν το λάθος της Scrooge και δείτε τα άτομα που είναι σε θέση να διατηρήσουν τα Χριστούγεννα στην καρδιά τους, 365 ημέρες το χρόνο. Είναι εύκολα την καλύτερη προσαρμογή των κλασικών Ντίκενς που μπορούν να αποδοθούν σε πολλούς λόγους. Επιδόσεις του Σκρουτζ υπερβαίνει όλα τα περιγραφή του μεγαλείου. Κατεύθυνση Hurst του θυμίζει το ιδανικό συναισθήματα σε όλα τα δεξιά στιγμές. Τα υπόλοιπα των ψήφων παραμένουν πιστοί στην χαρακτηρισμούς the Ντίκενς ».

Έκδοση του 1984 γυρίστηκε σε Shrewsbury με τον Γιώργο Γ Scott στο μόλυβδο. Είναι τόσο εξαιρετικές σε απεικόνισή του Σκρουτζ που τείνει να ξεχάσει για οποιονδήποτε άλλο στον κινηματογράφο - υπάρχει David Warner ως Bob Cratchit, Edward Woodward ως πρόσχαρος φάντασμα χριστουγεννιάτικο δώρο, και Roger Rees ως ανιψιός Φρεντ, αλλά έχουν επισκιαστεί (ή έχουν αναληφθεί). Ο ένας χαρακτήρας που έχει πάρει να παραμείνουν στην μνήμη Marley Jacob (ένα πολύ ανατριχιαστικό επιδόσεις από Frank Finlay).

Αυτό είναι ένα τέλειο ταινία να παρακολουθήσουν κατά την περίοδο των διακοπών. Η ειδικότητα ανέρχεται σε 10. Πολλοί από εμάς έχουν μια συμπάθεια ταινία Χριστούγεννα ότι θα προτιμούσαν να έχουν μαζί μας. The αναμνηστικά της ταινίας θα σας επιτρέψει να τον εαυτό σας υπενθυμίσω τους ειδικότητα της ευκαιρία, ιδίως με τα Χριστούγεννα καρναβάλια.

0 comments: