«Ο εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα την ταινία« Αφίσες

Posted by Jiky at 6:34 PM

Wednesday, January 20, 2010

Χριστούγεννα είναι αδιανόητο sans The ταινία του 1993 «εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα». Christmas Carnivals είναι εδώ με όλα που χρειάζεστε για «Ο εφιάλτης προ Movie Χριστουγέννων Αφίσες. Είναι περίπου των κατοίκων της πόλης που Απόκριες απαγάγει Αϊ-Βασίλη και να διάρκεια των Χριστουγέννων του ενός έτους, και η χάος που προκύπτει.

Υπάρχουν τεχνικές πλευρές σε μια αφίσα ταινία. Το μέγεθος είναι συνήθως 27 "x 41" πριν από το 1985, 27 "x 40" μετά το 1985. Είναι εκτυπώνονται σε χαρτί απόθεμα. Pre-1985 αφίσες είναι διπλωμένα συνήθως, μετά το 1985 οι αφίσες έλασης πριν 1 φύλλου. Μερικές από τις αφίσες Advance έχουν εντελώς διαφορετικό έργο τέχνης από την αφίσα που συνοδεύει την τελική έκδοση. Αναπαραγωγές είναι κατά κανόνα χαμηλότερες των τιμών και οι ολοκαίνουργιες και σε άριστη condition.1 αναπαραγωγής Φύλλο αφίσες είναι συνήθως 27 "x 40" σε μέγεθος, αλλά αυτές οι μετρήσεις δεν είναι πάντα ακριβείς. Η ακριβής πλάτος του κυμαίνεται αφίσα αναπαραγωγή από την 25,75 "σε 27", και το ακριβές ύψος ποικίλλει από 36 "έως 40".

Ταινία κύτταρα προ-πλαισιωμένο συλλεκτικά ταινία περιλαμβάνει λωρίδα φιλμ 35mm από μια πραγματική εκτύπωση του εν λόγω ταινίας, μαζί με μια πλήρη κάρτα χρώμα ή φωτογραφία από την ταινία. Οι Film κύτταρα περιορισμένη έκδοση στοιχείων και κάθε ένα έρχεται με πιστοποιητικό γνησιότητας.

Tim Burton δήλωσε ότι η πρωτότυπο ποίημα ήταν εμπνευσμένο μετά βλέπουμε Απόκριες απεικόνιση εμπόρευμα σε αποθήκη που λαμβάνονται κάτω και να αντικατασταθεί από μια επίδειξη Χριστούγεννα. The tagline διαβάζει "Μια μακάβρια ιστορία με κακό χιούμορ και εντυπωσιακό animation''. Αναχώρηση περισσότερο τα Χριστούγεννα Αποκριές.

0 comments: