Χριστούγεννα Παίξτε και skits

Posted by Jiky at 10:34 AM

Sunday, January 31, 2010

Χριστούγεννα Plays και skits
Χριστούγεννα είναι μια μεγάλη χρόνος για την κέφι και merry-αποφάσεων. Διάφορα παίξετε Χριστούγεννα και η skits είναι οργανωμένες κατά τη χρόνος διακοπών για πλήρες διασκέδαση και την ψυχαγωγία. Χριστούγεννα παίξετε και η skits είναι σύντομες δραματικές εικονογραφήσεις κήρυγμα της στιγμές αποκάλυψη ζωής του.

Christmas Plays
Όλα αυτά παίζουν Χριστουγέννων skits και απεικονίζουν αγάπη Θεού και παρουσία Θεού στη ζωή της οπαδός, καθώς κατεσκευάστηκε υγιείς σχέσεις και να ενθαρρύνουν μεγέθυνσης πνευματική. Δεδομένης παρακάτω είναι μια κατάλογος των αγαπημένο Χριστουγέννων Play και skits. Βάλτε μία ματιά στην listings και δείτε αν το θέατρο εγγύς ίσως να να είναι θέτοντας μία στις.

# Χριστούγεννα Madrigal Δείπνο Θέατρο

Δώδεκα φόρεμα τραγουδιστές στο 16ο αιώνα, αγγλική φορεσιές και προαναγγέλλουν στην σεζόν Χριστουγέννων με ένα αρμονική συναυλία των παραδοσιακών, κάλαντα Acappella. A θίασος του «βασιλιά παίκτες" ενταχθεί στο Δικαστήριο και να παρουσιάσει ένα παραδοσιακό παίζουν που χρονολογείται από την εποχή του Μεσαίωνα και την Αναγέννηση ευρωπαϊκή λογοτεχνία. Τα επισκέπτες κάθονται σε πανηγυρικά διακοσμημένα τραπέζια έτοιμο να απολαύσετε ένα δείπνο Χριστούγεννα με όλες τις ξακριδίων: το ευωχία, κεφάλι του αγριόχοιρου και Figgie Πουτίγκα. Jester The King σερβίρει ως η "Master των Τελετές" για το το βράδυ,,, όπως αυτός απολαύσεις το ακροατήριο με τοστ, ανέκδοτα, και comic asides.

Best Χριστούγεννα Plays

# Α Heartfelt Χριστούγεννα

Αυτό είναι ένα πλήρους-μήκους Χριστούγεννα Παίξε ότι γιορτάζει "Θεός με εμάς," δημιουργώντας ένα βραδιά στο θέατρο, φιλοξενείται από υπουργείο δράμα. Ζωντανή πρόγραμμα ξεπεράστε θέατρο χρησιμεύει ως μαγνήτης να προσελκύσει κοινότητα στην πανεπιστημιούπολη εκκλησία, όπου θα επιστρέψουν να ακούσει των Καλών Νέα του Ιησού Χριστού.



# Η Butterfingers Angel

Η Butterfingers Angel, Mary & Ιωσήφ, Ηρώδης η Παξιμάδι & την Σφαγή των 12 Hit Κάλαντα σε ένα Δέντρο Αχλάδι είναι η πλήρης τίτλος της αυτού παίζουν από τον William Gibson. Σε αυτό ιστορία, Μαίρη δεν έχει σχέδια να φέρει ένα παιδί. The Butterfingers Angel έχει να της πείσει. Υπάρχει γέλιο και διασκέδαση όλη την παράσταση, τελειώνει στις ένα ενδοσκοπική σημείωμα ότι συνοψίζει Χριστούγεννα.

0 comments: