Χονδρικό Christmas Stockings

Posted by Jiky at 2:34 AM

Saturday, January 16, 2010

Αν δεν έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομηθεί πολύς για τα Χριστούγεννα, να μην υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εδώ είναι Χριστούγεννα καρναβάλια με πληροφορίες για το πώς μπορείτε να εξευρεθεί η καλύτερη προσφορά που δεν δαπάνες πολύ και υπερβολική. Αφήνει να περιηγηθείτε ορισμένα Χονδρικής Christmas κάλτσες σε προσφορά αυτή την εποχή.

* Το συμβατικό κάλτσες κόκκινο βελούδο με λευκό βελούδινο φορές κοντά στο cuffs βρίσκονται πάντοτε σε αφθονία. Αλλά αυτή τη σεζόν είναι αθλητικές νέα εμφάνιση είτε με το χρυσό συνόρων στα φορές όταν η κόκκινη συναντά το λευκό φορές. Πέρα από αυτό, έχετε επίσης να βρείτε τον μεγάλο αισθάνθηκε χονδρικής κάλτσες Χριστουγέννων, που είναι κατασκευασμένα από λευκά και κόκκινα αισθητή ύφασμα. Μπορείτε να σας εκτροφής δεδουλευμένων ελκυστικά και μοναδικά με την προσωπική επαφή σας με κέντημα της με πούλιες ή ραφή μικρές καμπάνες γύρω από τον αστράγαλο.

* Το Mesh Κάλτσες των δώρων, το οποίο έχει γίνει πολύ φως νάιλον, είναι επίσης μια καλή λύση για χονδρική κάλτσες τα Χριστούγεννα. Με πλαστικό της τρόχισμα εμφάνιση παρόμοια με εκείνη του βέργες καραμέλα, αυτή είναι ιδανική για αποθήκευση Χριστουγεννιάτικα δώρα σας.

* Έχετε βαρεθεί με τους συνήθεις κόκκινα και το λευκό χρώμα του κάλτσες Χριστούγεννα; Αυτή η ματιά εποχή για την κάλτσες με βυσσινί πράσινο ή οργανισμών, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με πράσινα και κόκκινα μανσέτες. Αυτές θα είναι εύκολα και φτηνά διαθέσιμα αυτή τη σεζόν.

* Αν θέλετε το μαλακό βλέμμα γούνινα, αλλά εσείς δεν είναι σε θέση να πληρώσουν για το ακριβό faux κάλτσες γούνα, πάμε για αυτά με τις συνθετικές γούνες που διπλώνονται κατά τη διάρκεια των χειροπέδες, με βελούδινα κόκκινο σώμα.

0 comments: