Christmas Plays

Posted by Jiky at 6:34 PM

Thursday, January 28, 2010

Χριστούγεννα Plays
Χριστούγεννα είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και για το κέφι Καλά λήψης αποφάσεων. Διάφορα παίζει Χριστούγεννα οργανωμένες κατά την ώρα διακοπές για την πλήρη και ψυχαγωγία διασκέδαση.
Αγαπημένο Χριστούγεννα Plays
Δεδομένου Ακολουθεί η λίστα των αγαπημένων Χριστουγέννων Plays. Βάλτε μία ματιά για την λίστα και να δει αν το θέατρο κοντά σας θα μπορούσε να είναι μία θέση on.

* Μια Broadway Christmas Carol

Αυτό παίζουν Χριστούγεννα που πραγματοποιήθηκε στο Γύρο House Theater του Silver Spring, MD κάθε χρόνο. Σε αυτή την εκδοχή, Χριστούγεννα Carol τραγουδιέται από τριών παραγόντων χρησιμοποιώντας παρωδεί του Broadway μελωδίες δείχνουν.

Magic * Αϊ-Βασίλη καπέλο

Πρόκειται για ένα έργο μαριονέτα Χριστούγεννα που αναδεικνύει το πνεύμα των Χριστουγέννων wonderfully. Εννέα μαριονέτες χέρι αποτελούν το cast. Ένα άτακτο ξωτικό εννοεί με ένα μικρό αγόρι να κλέψουν μαγεία καπάκι Αϊ-Βασίλη. Όποιος φοράει το καπέλο είναι αρμόδιος για τα Χριστούγεννα. The Snow Fairy ανακαλύπτει σχέδιο κακό τους και τους μετατρέπει σε χιόνι.

Amazing Χριστούγεννα Plays
* Η Butterfingers Angel

The Butterfingers Άγγελος, Μαρία & Ιωσήφ, το περικόχλιο Ηρώδη και για τις σφαγές των 12 Hit κάλαντα σε ένα Δέντρο Αχλάδι είναι πλήρως τίτλος αυτού του παιχνιδιού από William Gibson. Σε αυτή την ιστορία, η Μαρία δεν έχει σχέδια να φέρει ένα παιδί. The Angel Butterfingers πρέπει να πείσει της. Είναι Υπάρχουν γέλιο και διασκεδαστικό καθ 'όλη τη δείτε, να τελειώνει σε μια εσωστρεφής Επισημαίνεται ότι τα ποσά μέχρι τα Χριστούγεννα.

* The Long Χριστουγεννιάτικο δείπνο

Μια υπηρεσία από πράξη Thorton Wilder, αυτό το 30-play λεπτά καλύπτει 90 χρόνια και αντιπροσωπεύει το 90 Christmas δείπνο στην οικογένεια Bayard. Η ανάπτυξη του τοπίου, οι αλλαγές συνηθειών και τρόπων, την ανάπτυξη της οικογένειας Bayard, και η συσσώρευση τους ποσό περιουσίας μέχρι έντονα μια μεγάλη πτυχή της αμερικανικής ζωής. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό κομμάτι Χριστούγεννα παίξει.

0 comments: