Τζούντι Γκάρλαντ Χριστούγεννα Ταινία

Posted by Jiky at 2:34 AM

Monday, January 25, 2010

Αν είστε ένας βοός ταινία και λάτρης της μουσικής με τον ίδιο πάει Τζούντι Γκάρλαντ Christmas ταινία είναι το ιδανικό για σας. Χαλάρωσε, αυτά τα Χριστούγεννα, φειδωλή πίσω καναπέ σας και να απολαύσετε το αγαπημένο όλων των εποχών ταινίες και στα τραγούδια του έναν από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς Hollywood έχουν ποτέ.

Τζούντι Γκάρλαντ, αρχικά Frances Εθελ Gumm ήταν ένας αμερικανός ηθοποιός που έχει θεωρηθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους αστέρια τραγούδι του Golden Χόλυγουντ Εποχή των μουσικών ταινιών. Ικανότητα τραγούδι της είχε ήδη την έκανε διάσημη και αυτή λαμβάνει παγκόσμια αναγνώριση με την ίδια. Όμως, στην ταινία που την έφερε στο φως η άσβεστος ήταν "Εγώ Meet στο Σαιντ Λούις« ποιος τραγούδια «Το τραγούδι Φορείο», «Το αγόρι της διπλανής πόρτας", και "οι ίδιοι ένα μικρό Καλά Χριστούγεννα" έγινε διεθνείς επιτυχίες. "Οι ίδιοι ένα Little Καλά Χριστούγεννα »και« Το τραγούδι Τρόλεϊ, «σε συνδυασμό με το" Get Happy "από Καλοκαίρι Χρηματιστήριο και« ο άνθρωπος που ξέφυγε από την A Star Is Born και το πιο σημαντικό "Πάνω από το Ουράνιο Τόξο" επιλέχθηκαν από την αμερικανική Κινηματογράφου Institute ως η # 1 song ταινία όλων των εποχών, ως μέρος του «100 Χρόνια τους ... 100 Τραγούδια" λίστα εκτός από "Πάνω από το Ουράνιο Τόξο" να κυκλοφορούν ως νούμερο 1 στην Τραγούδια Centuryproject του, από το Εθνικό Κληροδότημα για την Τέχνες και Καταγραφής Industry Association of America.

She χαρακτηριστικά μεταξύ των λίγων αστέρια οποίοι έχουν αναγνωρισθεί στο Hollywood Walk of Fame και comemorative γραμματόσημα εκδόθηκε στο όνομά του.Εκτός το Grammy Lifetime Achievement Βραβείο και πολλοί από τους ηχογραφήσεις της inducted το Grammy στο Hall of Fame, A Τζούντι Γκάρλαντ ημέρα γιορτάζεται στη Μινεσότα στις 22 Ιουνίου του, στη μνήμη της κληρονομιάς της.

0 comments: