Εικόνες των Χριστουγέννων κάλτσες

Posted by Jiky at 6:34 PM

Tuesday, January 12, 2010

Χριστούγεννα Stocking Εικόνες
christmas Wallpapers christmas κάλτσες christmas Wallpapers
christmas κάλτσες Χριστουγεννιάτικες κάρτες Χριστουγεννιάτικες κάρτες


Με Χριστούγεννα την γύρω γωνία, όλοι είναι απασχολημένος κάτι διατηρώντας την αγορά ή το άλλο για κοντινές και αγαπητοί αυτοί του / της. Christmas Stockings είναι μακράν το ιδανικό δώρα αλλά πολύ πολύ κοινό. Επιτευχθεί μια διαφορά δώρων από τους αγαπημένους σας με τις εικόνες των Χριστουγέννων Stockings.

Συμβουλές για το σχεδιασμό των Χριστουγέννων κάλτσες

* Δώστε διέξοδο στη δημιουργική ένστικτό σας από την εικόνα των Χριστουγέννων κάλτσες. Επικολλήσετε σε μια κάρτα, στολίζουν των περιθωρίων από επένδυση τους με ακτινοβολεί κόλλα.


* Για μια πιο αποκλειστική εμφάνιση, επικόλληση το δικό σας χέρι ζωγραφισμένο εικόνα της πυκνότητας των Χριστουγέννων σε μια κάρτα και γραμμή στο περιθώριο με ανάγλυφο βελούδο, πιλήματα ή μπροκάρ.


* Μην κολλάτε βαρύ κουδούνια και trinkets του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Αφήστε αρκετό διάστημα στην κορυφή για την υποδοχή ενός ασημένιο αστέρι.


* Χάντρες, πούλιες, κρύσταλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τονίσει το δέντρο. Ζεύξης λίγο από κεντήματα με beadwork να προσθέσετε μια παύλα γοητείας ενώ παράλληλα αντικατοπτρίζει δημιουργική σας στροφή.


* Προσαρμογή της βόσκησης με χάραξη με το όνομά σας για τη γούνα, βελούδο, σατέν και μανσέτα της βόσκησης.


* Φωτογραφίες των Χριστουγέννων κάλτσες κρέμεται από τη εστία ή διακοσμημένα με ένα τείχος στο παρασκήνιο μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως ένα τοίχο κρέμεται από περισφίγγει αυτό σε μια χαραγμένη ξύλινο πλαίσιο ή μπορεί να είναι ένα περίβλημα thermocol.


* Εάν αυτά αποτύχουν να σας ενδιαφέρει, αποκτήσει κανείς ασφαλίσει των Χριστουγέννων Κάλτσες και επικόλληση τους στην προς τις πλευρές του φαβορί κορνίζα σας.


* Εικόνες των Χριστουγέννων κάλτσες μπορεί να αποτελέσει μια άλλη πολύ χρήσιμη λειτουργία. Μη σταματήσετε μόλις στο θαυμάζοντας την όμορφη εικόνα της κάλτσες Χριστουγέννων, φίλος σου έχει στείλει για τα Χριστούγεννα.


* Κάθισε με όλα τα κάρτ ποστάλ και καλή φυλλαδίων σας εύχεται να έχει λάβει μέχρι την ημερομηνία και κοσκινίσει μέσω των σχεδίων και υποδειγμάτων. Ένα από αυτά μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας. Ξεκινήστε πλέξιμο δική κάλτσες σου Christmas με την αναφορά στην μοτίβα απεικονίζονται στις φωτογραφίες.


* Μην 'τον εαυτό σας για να περιορίσουν τα ρεύματα στις φωτογραφίες αυστηρά. Αυτοσχεδιάζουν σε αυτά από μείγμα τους ταιριάζουν με τα δικά σας σχέδια.

0 comments: