Embroidered Χριστουγέννων Stockings

Posted by Jiky at 2:34 AM

Sunday, January 3, 2010

Χριστούγεννα εποχή του αισθητική ομορφιά και κρυφές γοητείες υφαίνει έναν μαγευτικό ξόρκι για εμάς. Το χρώμα και μαγεία της εποχής αντανακλάται στην κεντημένα κάλτσες Χριστουγέννων. Η μοναδική handwork του λατρεύει κεντήματα τις κάλτσες με τέλεια ομορφιά. Πρόστιμο χειροτεχνία για πλούσια βελούδο κάνει τα κομμάτια ακόμη πιο ελκυστικό.

* Μικρά-κεντημένα μωρό και κατοικίδιο ζώο κάλτσες οθόνη τη μοναδική τέχνη του επιδέξιοι τεχνίτες. Μικρές κάλτσες σε ζωηρά χρώματα λάτρευε με μεταξωτές κορδέλες και έξοχα σχέδια είναι ειδικά τεμάχια κεντημένων κάλτσες Χριστουγέννων.
* Μεγάλες κάλτσες ωραία κεντημένα ρούχα γυαλιστερό σατέν είναι απολαυστική κομμάτια απεικονίζεται σε φωτεινά χρώματα. Το χρώμα της εποχής διατηρείται καθ 'όλη τη έργων.
* Οι χρήση βελούδο και κεντημένο εξωραϊσμός σε αυτή καθιστά τις κάλτσες όμορφη και τέλεια κομμάτια τέχνης.
* Personalized κομμάτια του κάλτσες που αντικατοπτρίζει τα προσωπικά θέματα και τα σχέδια διακοπών κεντημένη με πλούσια βελούδο και πλεκτών φέρει μια χαρούμενη διάθεση των Χριστουγέννων γιορτή σας.
* Η κεντημένες στο χέρι σχέδια της βικτωριανής εικόνων σε κάλτσες μας θυμίζουν το κομψό εποχής.
* Personalized κάλτσες με κεντημένα ονόματα είναι τμήματα μοναδική ομορφιά και να δώσουν μια εξατομικευμένη αφή γιορτές των Χριστουγέννων σας.
* Η όμορφη κεντημένα κάλτσες ακόμη και να χρησιμεύσει ως εξαίσια κομμάτια των ειδών δώρου.Κεντημένα κάλτσες Christmas απεικόνιση μοναδική handcraft.To συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για κεντημένα κάλτσες Christmas παρακαλείσθε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Carnivals τα Χριστούγεννα.

0 comments: